Exclusief! Ranbir Kapoor’s wereldtour komt eraan

Goed nieuws voor alle Ranbir Kapoor fans!

De acteur, die vandaag zijn 30e verjaardag viert, bevestigt in een interview met Bollywood Blog’s editor Charla Manohar dat zijn wereldtour er zeker weten aan komt.

De wereldtour van Ranbir Kapoor werd in augustus 2010 groots aangekondigd. De tour zou in de zomer van 2011 van start gaan. Maar in januari 2011 verscheen het droevige bericht dat de tour is uitgesteld.

Sinds 2010 zijn zowel Ranbir als zijn vader, acteur Rishi Kapoor, druk bezig met de planning, de casting en de technische aspecten van de tour. Door de media werd flink gespeculeerd over deze wereldtour. De redenen voor het uitstellen van de tour waren onder andere problemen met de casting en de data van de tour en daarnaast was Ranbir er niet helemaal van overtuigd dat hij op dat moment op tour moest. Hij wilde wachten tot na de release van Rockstar en Barfi.

Zelfs na de succesvolle release wordt er nauwelijks gesproken over de wereldtour en dus toen ik eindelijk Ranbir Kapoor aan de telefoon had, kon ik het niet laten om even te vragen naar de recente ontwikkelingen wat betreft zijn tour.

Wat is de stand van zaken omtrent je wereldtour? Gaat deze door? “Nou, het staat nog altijd in de kinderschoenen. Momenteel zijn wij druk bezig met de casting. Wij hopen dat wij in 2013 op wereldtour kunnen. Ik kan niet wachten om de wereld rond te reizen en mijn fans in Amsterdam te ontmoeten.”

Dus al jullie Ranbir Kapoor fans, bereid je voor om te rocken met deze Rockstar.

Lees ook:Ranbir Kapoor’s wereldtour uitgesteld
Lees ook:Ranbir Kapoor op tournee met vijf Bollywood Diva’s
Lees ook:Trailer: Rockstar (11 november 2011)
Lees ook:Ranbir Kapoor gaat op wereldtour
Lees ook:A.R. Rahman gaat op wereldtour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.