Sonam Kapoor streeft niet naar de nummer 1 positie

sonam-kapoor-Het jaar 2013 ziet er goed uit voor actrice Sonam Kapoor. Met films als Bhaag Milkha Bhaag, Raanjhnaa en Khoobsurat is duidelijk te zien dat haar keuzes zijn veranderd.

Volledig de weg kwijt
“Twee jaar geleden was ik na een paar films volledig de weg kwijt. Ik ben begonnen met het idee dat ik een bepaald genre moest doen, maar werd ontmoedigd door de manier waarop de industrie groeit. Ik realiseerde mij dat ik op het verkeerde pad was beland en voelde mij niet comfortable.”

Op zoek naar voldoening
Sonam voegt toe dat ze niet streeft naar de nummer 1 positie in de filmindustrie. “Ik doe niet mee aan een race en streef er niet naar om de nummer 1 te worden. Het enige dat ik wil is werken aan goede films die mij de mogelijkheid geven om bijzondere personages te vertolken.”

“Het zullen misschien niet de grootste projecten, acteurs of regisseurs zijn, zolang mijn personage mij maar genoeg voldoening geeft,” aldus de actrice.

Op dit moment werkt Sonam aan de film Raanjhnaa waarin ze te zien is als student. “De film vertelt het verhaal van een moslim meisje uit Benares. Het is een love story, maar tegelijkertijd portretteert de filmmaker een jonge en sterke vrouw die weet wat zij wilt en ook haar plaats in de samenleving kent.”

Lees ook:EXCLUSIEF!!! Trailer: Bhaag Milkha Bhaag (12 juli 2013)
Lees ook:Sonakshi Sinha doet niet mee aan de trend
Lees ook:Farhan Akhtar gaat weer zingen
Lees ook:Rishi Kapoor, Ayushmann Khurrana en Sonam Kapoor in nieuwe YRF productie
Lees ook:Vidya Balan wil zichzelf niet beperken tot vrouw-georienteerde films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.