Gefeliciteerd Shahid Kapoor!

shahid-kapoor-photoHet is donderdag 25 februari en dat betekent dat Shahid Kapoor jarig is. De spontane acteur viert vandaag zijn 29ste verjaardag. 

Kapoor houdt niet van uitgebreide verjaardagspartijen en zal deze dag rustig doorbrengen in de Yash Raj studio’s van Mumbai waar hij gewoon aan het werk zal zijn.

Voor zijn 29ste verjaardag gaf de acteur zichzelf een gitaar cadeau. Kapoor wil elk jaar iets nieuws leren en 2010 is gereserveerd door gitaarlessen. 

Het spelen van de gitaar lijkt een ware trend te worden in Bollywood. Het begon allemaal met Saif Ali Khan die al jaren de gitaar bespeeld. Hij toonde zijn skills op het podium op wereldtournees en in live shows. Ook Shah Rukh Khan was bezig met gitaarlessen samen met zijn zoon, maar gaf het uiteindelijk op. Ranbir Kapoor zal binnenkort ook te zien zijn als gitarist in de film Rock Star van regisseur Imtiaz Ali, maar Shahid leert het puur voor zichzelf.

Naast zijn voorbereidingen voor zijn rol in de film Mausam besteedt Kapoor al zijn vrije tijd aan gitaarlessen. Hij raakte geinteresseerd nadat hij zijn broertje Ishaan gitaar zag spelen. “Ik wilde altijd al gitaar spelen. Ik begon het te leren van mijn broertje die een maand geleden is begonnen met zijn lessen. Ik hoop snel op zijn niveau te zitten.”

Nu maar hopen dat we Kapoor ook ooit in een live show kunnen horen op zijn gitaar.

Lees ook:Shahid en Sonam samen in Mausam
Lees ook:Broertje Shahid Kapoor nu regie-assistent voor film Udta Punjab
Lees ook:Trailer: Rabba (Mausam)
Lees ook:First look: Mausam (22 juli 2011)
Lees ook:Mausam geen remake van Top Gun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.