Broertje Shahid Kapoor nu regie-assistent voor film Udta Punjab

Schermafbeelding 2015-06-10 om 14.42.22Acteur Shahid Kapoor heeft een goed jaar achter de rug. Hij wordt overladen met awards voor zijn prachtige performance in de film Haider en iedereen wacht met spanning af op zijn volgende film Shandaar, dat tevens het debuut markeert van zijn zusje Shanah.  Maar zij is niet het enige familielid dat nu deel uitmaakt van Bollywood. Zijn broertje, Ishaan Khattar, is nu aangenomen als regie-assistent voor de film Udta Punjab, met in de hoofdrol Shahid Kapoor! 

Shahid Kapoor is trots op zijn broertje en kan niet wachten om met hem samen te werken. Een carrière voor de camera begint achter de camera. Gezien acteurs als Ranbir Kapoor, Varun Dhawan, Sonam Kapoor en Sidharth Malhotra ook allemaal hun carrière achter de schermen zijn begonnen, kunnen we ervan uitgaan dat dit ook het plan is voor Ishaan Khattar. De jongen heeft de looks, het is afwachten of hij ook net zo getalenteerd is als zijn grote broer.

Uda Punjab is een Indiase thriller geregisseerd door Abhishek Chaubey (Ishqiya, Dedh Ishqiya). De film, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor, Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan, vertelt het verhaal van drugsmisbruik in de Indiase deelstaat Punjab.

Lees ook:Gefeliciteerd Shahid Kapoor!
Lees ook:Kareena Kapoor: “Shahid heeft mij aanbevolen voor Udta Punjab”
Lees ook:Kareena Kapoor: “Verhaal Udta Punjab is briljant!”
Lees ook:Shahid Kapoor gaat dansles geven
Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.