Ajay Devgn’s nieuwe look

Ajay-Devgan-Golmaal-3Acteur Ajay Devgn is er helemaal klaar voor om te pronken met zijn nieuwe look voor het derde deel in de Golmaal serie. De opnames zijn recent in Goa van start gegaan.  

Dit keer zien we Devgn in een ruige stijl met diamanten oorbel, tatoeages en gemilimeterd kapsel. Deze nieuwe look is bedacht door regisseur Rohit Shetty. Hij bedacht daarnaast ook de tomboy look voor Kareena Kapoor, de tapori-look voor Tusshar Kapoor en er wordt nog gewerkt aan de nieuwe look van Arshad Warsi.

Shetty wilde al zijn personages in Golmaal 3 in een nieuwe look zien. “Voor Ajay (speelt opnieuw Gopal) wilde ik een look creeëren die hij nog nooit eerder heeft gehad. Daarnaast heeft hij hard gewerkt aan zijn lichaam, dus daar willen we mee gaan pronken.”  Devgn werkte zelf ook mee aan zijn metamorfose.

In zijn nek en op zijn lichaam zijn een aantal tatoeages te zien. “Deze zijn ontworpen door Aalim’s studio. Het concept en de keuze was van Ajay. De tatoeages is een Keltisch symbool.”

De look van Devgn is macho, mannelijk en grungy. “We moesten wachten totdat alle opnames van zijn andere films waren voltooid voordat we hem deze loook konden geven. Anders krijgen we te maken met continuïteitsproblemen.”

Devgn speelt een hyper persoon die razend snel zijn humeur verliest. “Daarom is iedereen bang voor hem. Mensen weten nooit wanneer hij zal lachen of wanneer hij kwaad wordt.”

Lees ook:“Rohit Shetty gaf nieuwe dimensie aan mijn carrière”
Lees ook:Release datum Bollywood film Shivaay bekend
Lees ook:Exclusieve trailer: Son of Sardaar (13 november 2012)
Lees ook:Golmaal 3 met Diwali in de bioscoop
Lees ook:Video: The Making Of Bol Bachchan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.