“Rohit Shetty gaf nieuwe dimensie aan mijn carrière”

ajay-golmaalActeur Ajay Devgn staat beter bekend om zijn serieuze rollen, maar dankzij regisseur Rohit Shetty durfde hij de gok aan om zichzelf te gooien in het voor hem tot dan toe onbekende genre komedie.

“Wat komedie betreft gaf Rohit een nieuwe dimensie aan mijn carrière,” vertelde Devgn. “Ik voel me zeer op mijn gemak bij hem als acteur. Hij is echt iemand die ik vertrouw en we hebben ook veel vertrouwen in elkaar,” voegde hij eraan toe.

Het duo werkte samen aan drie komedies – All The Best, (geproduceerd door Devgn), Golmaal en Golmaal Returns. Daarnaast werkten zij samen aan de films Sunday en Zameen.

Op naar deel 3
De Devgn-Shetty werkt momenteel aan het derde deel uit de Golmaal serie. De 40-jarige Ajay zegt dat hij na een zware politiek film als Raajneeti toe was aan iets luchtigs, zoals Golmaal 3. Volgens hem zijn de films bijna een merk op zich. “Golmaal is nu bijna een merk geworden. Het voelt geweldig om te weten dat het publiek genoten heeft van de eerste twee delen”, zei hij.

Volgens Devgn heeft het derde deel veel meer te bieden. “Golmaal 3 is veel groter en beter dan de eerdere films met elkaar gecombineerd. De personages zijn veel grappiger dit keer”, voegt hij eraan toe.

Golmaal 3 heeft in de hoofdrollen Ajay Devgn, Tusshar Kapoor, Shreyas Talpade, Arshad Warsi, Kunal Khemu, Kareena Kapoor, Mithun Chakraborty en Ratna Pathak Shah. De film staat gepland voor een Diwali release.

Lees ook:Preview: Golmaal 3 (5 november 2010)
Lees ook:Ajay Devgn – De veelzijdigheids expert?
Lees ook:Ajay Devgn’s nieuwe look
Lees ook:Opnames ‘Golmaal 3′ volgend jaar
Lees ook:Golmaal 3 met Diwali in de bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.