Gratis Bollywoodfilms op YouTube

YouTube heeft overeenkomsten gesloten met verschillende Amerikaanse filmstudio’s zoals Lionsgate, MGM en Sony Pictures voor de lancering van een nieuw gratis filmkanaal.

Ook Indiase productiebedrijven hebben getekend om hun films via YouTube aan te bieden.  Dit meldt de Telegraaf.

In de nieuwe sectie www.youtube.com/movies staan op dit moment zo’n 400 complete film gerangschikt in categorieën als Documentaires en biografieën, Drama, Actie en Avontuur en Bollywood. Onder de gratis films bevinden zich titels als Behind Enemy Lines, Animal Farm, Green River en The Boy In The Plastic Bubble.

Onder de categorie Bollywood zijn onder andere Vivah, Main Prem Ki Deewani Hoon, Maine Pyaar Kiya en Andaaz Apna Apna te vinden. Daarnaast zijn diverse oudere hitfilms zoals Amar Prem, Aradhana en Barsaat Ki Ek Raat te zien. Deze films stonden echter al op YouTube en werden aangeboden door Rajshri Productions, die al sinds een tweetal jaar bezig is om diverse films aan een groter publiek tentoon te stellen. Daarnaast bieden zij naast films ook series en shows aan via hun YouTube-kanaal.

Lees ook:Actrices uit Bollywood – Sharmila Tagore
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube
Lees ook:Maak kans op gratis bioscoopkaartjes
Lees ook:Waarom Kalki Koechlin niet veel twittert…
Lees ook:11 nominaties voor soundtrack Rockstar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.