Konkona trouwt in het geheim met Ranvir Shorey

ranvir konkonaBollywood actrice Konkona Sen Sharma, die al drie jaar een vaste relatie heeft met de getalenteerde acteur Ranvir Shorey, trad op vrijdag 3 september in het huwelijksbootje met haar grote liefde.

Het was een rustig huwelijksceremonie, bijgewoond door alleen naaste familie en vrienden.

Beide acteurs wisselde hun geloften uit om 18:00 uur vrijdagavond in aanwezigheid van hun familie en vrienden in hun woonplaats Goregaon.

konkana-ranvirZelfs nadat de tabloid Mumbai Mirror recentelijk bekend maakte dat het koppel vorige week in het huwelijk zou treden, slaagden zij erin om de exacte datum en tijdstip van de ceremonie geheim te houden. Het huwelijk werd pas naar buitengebracht nadat deze was voltrokken. ”Ze wilden allebei een discrete en intieme aangelegenheid en dat is hoe het was,” zei een goede vriend van het paar.

Gastenlijst
Slechts enkele naaste familieleden en vrienden, waaronder Konkona’s moeder Aparna Sen samen met echtgenoot Kalyan Roy, vader Mukul met echtgenote Vinita, zus Kamalini, de ouders van Ranvir en enkele goede vrienden van het paar, woonden de huwelijksceremonie bij.

Beroemdheden ontbreken op gastenlijst
Naar verluidt waren de enige gasten uit de filmindustrie acteur Fardeen Khan en Shilpa Shetty.

Zowel Konkona als Ranvir staan erom bekend dat zij hun priveleven ook prive willen houden. En door Bollywood niet te betrekken bij hun huwelijk laat zien dat zij bereid zijn om grote stappen te ondernemen wanneer het gaat om het handhaven van de normaliteit in hun relatie, in tegenstelling tot andere beroemdheden die van hun huwelijk een grote show maken. ”De meeste mensen uit de filmindustrie waren niet uitgenodigd voor deze aangelegenheid. Konkona en Ranvir zijn altijd heel low-profile gebleven en die houding zullen ze niet veranderen”, aldus een familielid.

Lees ook:Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey kondigen scheiding aan op Twitter
Lees ook:Konkona bevallen van een jongen
Lees ook:Het is officieel! Huwelijk Saif Ali Khan en Kareena Kapoor op 16 oktober 2012
Lees ook:Het registratieformulier van Saif Ali Khan en Kareena Kapoor
Lees ook:Esha Deol trouwt op 29 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.