IPL droom komt tot een einde voor Preity Zinta en Shilpa Shetty

shilpashe1Het afgelopen weekend was niet bepaald een goed weekend voor twee van Bollywood’s schoonheden: Preity Zinta en Shilpa Shetty.

Hun Indian Premier League (IPL) cricketteams Kings XI Punjab en Rajasthan Royals zijn geschorst uit de IPL door de IPL Raad van Bestuur en BCCI op beschuldiging van overtreding van het aandeelhouderschap en de eigendom normen die het fundament van de IPL bedreigden.

Zowel Zinta als Shetty reageerden geschokt en verdrietig op dit extreme besluit van de BCCI. ’Ik besef het nog niet helemaal! Na al dat harde werk dat ik gestoken heb in mijn team en de IPL, dit is niet wat ik had verwacht. Geschokt!!”, twitterde Zinta.

Shetty was in Londen toen het nieuws bekend werd gemaakt. Ze leek ook boos op de manier waarop de hele kwestie was behandeld door de BCCI. ”Eerlijk gezegd ben ik te geschokt om te reageren, alleen ontmoedigd … want de Rajasthan Royals zijn meer dan een team voor ons! Ik wacht totdat ik de brief ontvang, zal daarna uitgebreider reageren. Ik wil weten waarom dit besluit is genomen.”

Het laatste nieuws is dat beide teams overwegen juridische stappen te ondernemen als een laatste kans om hun IPL droom te behouden.

Lees ook:Shilpa Shetty zwanger?
Lees ook:Bollywood actrice Preity Zinta getrouwd
Lees ook:16-jarige gelooft Preity Zinta niet
Lees ook:Shilpa Shetty bevestigt zwangerschap
Lees ook:Video: Shah Rukh Khan speelt cricket met Shane Warne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.