Akshay’s zoon de nieuwe Khiladi?

De zoon van Bollywood actieheld Akshay Kumar, Aarav Bhatia, lijkt in de voetsporen van zijn vader te willen stappen. De achtjarige won deze week maar liefst drie medailles op een karatetoernooi.

“Ik ben de meest trotse vader in India vandaag! Mijn zoon heeft net drie medailles gewonnen tijdens zijn jaarlijkse karatetoernooi,” meldt Kumar via de microblogsite Twitter.

1 goud en 2 zilver
Aarav won een gouden medaille voor zijn kicks, en twee zilveren medailles voor zijn squats en combatgevecht. Aarav heeft dus de genen van zijn vader (Kumar heeft zelf een zwarte band in karate) wanneer het gaat om de vechtsport, maar de acteur geeft zijn vrouw de volledige credits voor het succes van hun zoon.

“Ik moet hierbij zeggen dat de gouden medailles van Aarav te danken is aan de inzet van mijn vrouw. Zij liet hem de afgelopen maand elke dag thuis extra trainen. En hij bedankte haar door met een gouden medaille thuis te komen. Hij mag dan mijn genen hebben, maar de vechtlust komt van zijn moeder”, schreef Kumar. “Tina, (Twinkle Khanna’s echte naam) Ik hou van je en ik ben erg trots op onze zoon”, voegde hij toe.

Nu met de gouden medaille op zak volgt automatisch de vraag of Aarav later ook zijn karatetrappen in Bollywood zal laten zien, net als zijn vader deed met films als Khiladi en Mohra.

Lees ook:Akshay Kumar opnieuw vader
Lees ook:Don’t mess with Aryan en Suhana Khan
Lees ook:Kinderen Shah Rukh Khan winnen gouden medaille
Lees ook:Akshay Kumar en Twinkle Khanna trotse ouders van een dochter
Lees ook:Exclusieve trailer: Patiala House (11 februari 2011)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.