Taruni Sachdev overleden

Kindactrice Taruni Sachdev, die in de film Paa de rol van Auro’s (Amitabh Bachchan’s) beste vriendin speelde, is overleden.

Taruni zat afgelopen maandag samen met haar moeder in het vliegtuig dat in Nepal in het Himalaya gebergte verongelukte. In totaal zijn er 13 Indiƫrs omgekomen.

Rasna-meisje
Taruni werd bekend door de commercial Rasna Cola, waarin zij samen met Karishma Kapoor te zien was. Daarna kreeg ze de bijnaam Rasna-meisje.
Karishma Kapoor reageerde op het verdrietige nieuws. “Diep bedroefd om het nieuws te horen. Ze was een zeer levendig kind. Mijn oprechte deelneming aan haar familie…”

Bachchans geschokt
Big B twitterde vol ongeloof. “Ik lees net dat mijn co-star uit Paa, Taruni Sachdev, is omgekomen bij Nepal vliegtuigongeluk…God laat dit niet waar zijn.” Ook zoon Abhishek was geschokt. “Geschokt en zeer verdrietig om het vliegtuigongeluk in Nepal. Ik heb een van mijn liefste co-acteurs verloren..de kleine Taruni Sachdev uit Paa…speechless…”

Annapurna-gebergte
De autoriteiten bevestigen dat Taruni en haar moeder inderdaad aan boord van het vliegtuig zaten. Het toestel was in handen van het particuliere bedrijf Agni Air. In het vliegtuig zaten 18 passagiers en een bemanning van drie man. Het vliegtuig was onderweg van de badplaats Pokhara naar Jomsom, een populair gebied voor bergwandelaars bij de Annapurna-bergen. Daar raakte het een modderige helling en boorde zich in de heuvel.

Naast Paa speelde Taruni ook in twee Malayam films, Vellinakshatram (2004) en Sathyam (2004) naast acteurs Prithviraj en Priyamani. Zij was ook een keer te zien in de tv-quiz Kya Aap Paanchvi Pass Se Tez Hain. Op 14-jarige leeftijd had ze al bijna 50 commercials op haar naam staan.

Lees ook:Achala Sachdev overleden
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – Esha Deol
Lees ook:Rajneesh Duggal krijgt mannelijke hoofdrol in Dangerous Ishq
Lees ook:Recensie: Hijack (5 september 2008)
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Karishma Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.