Karan Johar voelt zich ‘talentloos’ na het zien van Barfi!

Anurag Basu’s Barfi! ontving zeer veel positieve recensies van filmcritici.

Deze recensies alleen al zijn genoeg om deze veelbesproken romantische komedie met in de hoofdrol Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra en Ileana D’Cruz te gaan bekijken. Ook Bollywood Blog was zeer onder de indruk van deze film (Lees: Recensie Barfi!).

Daarnaast krijgt de film ook veel positieve feedback van het publiek op diverse sociale netwerksites. Ook regisseur Karan Johar heeft de film gezien en begon te twijfelen aan zijn eigen kwaliteiten als filmmaker.

Barfi! is geniaal
Na het zien van de film verscheen de volgende tweet: “Ik heb net Barfi! gezien. Ik heb mij nog nooit zo beperkt, minderwaardig en talentloos gevoeld na het zien van een film. Anurag Basu is de GOD van alle filmmakers. Barfi! is geniaal!”

Lopende ovatie voor Ranbir
Alsof dat niet genoeg was ging Johar nog even verder over de cast en was vol lof over de Kapoor’s acteerprestatie als de doofstomme Murphy. “Ranbir heeft een geweldige prestatie neergezet…hij verdient een lopende ovatie! Het zal een eer zijn om met hem te mogen werken!”

Genuanceerde performance
Over Priyanka Chopra zegt hij het volgende: “Priyanka Chopra is gewoonweg briljant als Jhilmil. Prachtig genuanceerd en perfect. Haar rol blijft in je hoofd, lang nadat de film is afgelopen.”

Barfi! definieert modern Bollywood
Naast de lovende woorden over Chopra en Kapoor feliciteerde hij Ileana D’Cruz met een prachtig debuut. “Goed gedaan Ileana (D’Cruz)! Super debuut … en een pluim voor allen bij UTV voor dit meesterwerk, dat de moderne cinema definieert!”

Barfi! draait ook in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Video: Nieuwe promos van Barfi (14 september)
Lees ook:Exclusieve video: Main Kya Karoon (Barfi)
Lees ook:Exclusieve video: Ala Barfi (Barfi)
Lees ook:Priyanka Chopra: “Ik zal Bhangra doen bij de Oscars”
Lees ook:Barfi! ontvangt staande ovatie in Zuid-Korea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.