Ravi Indulkar overleden

Wanneer je een beroemdheid ziet, denk je niet meteen aan de hele reeks van mensen om hem of haar heen. Met veel verdriet meldt Bollywood Blog dat Shah Rukh Khan’s make-up man Ravi Indulkar helaas is overleden.

Khan plaatste het nieuws op Twitter: “Mijn vriend, vaderfiguur en make-up dada, Ravi Indulkar  is vandaag overleden. Het voelt alsof een deel van mijn leven is gedoofd. Miss u Dada … ”

Ook acteur Riteish Deshmukh betreurt het verlies van deze lieve man. “RIP Ravi Dada…bekend als SRK’s make-up man…een geweldige lieve man die ook altijd voor mij zorgde op SRK’s sets…vooral tijdens de opnames van KANK in New York.”

Acht uur later, na de crematie, twittert Khan: “De eerste glimlach was die van Ravi Dada….Die in de ochtend mijn gezicht zachtjes bedekte en het verborgen hield van de  de wereld.”

Khan was altijd vol lof over Indulkar. “Hij is een vaderfiguur voor mij. Hij was de eerste make-up man die ik ooit heb gehad. Ik mocht hem ‘lenen’ van Hemaji (Malini), maar ik heb hem nooit teruggegeven. Ik zei altijd dat hij mij ook mooi moest maken, maar dat is helaas nooit gelukt.”

Een enorm verlies voor de industrie, waar Indulkar al jaren deel van uitmaakte.

Lees ook:Deel 8: Living with a Superstar: Het team achter Shah Rukh Khan
Lees ook:Shah Rukh Khan kapot na overlijden Yash Chopra
Lees ook:Acteur Ravi Baswani overleden
Lees ook:Kangana Ranaut is een multi-talent
Lees ook:Pran na lang ziektebed overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.