Kangana Ranaut is een multi-talent

Kangana Ranaut is niet alleen een topactrice, maar ze kan nog veel meer. Één ding dat ze heeft geleerd is dat de strijd half gewonnen is in een industrie waar uiterlijk en glamour van essentieel belang is. Kangana heeft zichzelf de kunst van het make-up zetten geleerd en geeft toe dat ze geen visagist nodig heeft om haar bij te werken, wanneer ze dat zelf in een handomdraai kan.

Hard aan het werk bij het doen van de make-up voor haar moeder, die voor haar eerste televisie-interview ging, vertelde Kangana dat ze zeer goed is met make-up. “Ik doe liever mijn eigen make-up. De kunst van het aanbrengen van cosmetica op je gezicht is dat het eruit moet zien alsof je niets op je gezicht hebt en dat duurt lang, kan ik je vertellen.”

Men gelooft dat Ranaut liever haar eigen make-up deed voor Anurag’s film Kites. En dat niet alleen. Ook ging de Fashion-actrice winkelen voor haar eigen kleding die nodig was voor haar look in de film. De actrice uit Manali experimenteerde vroeger altijd met haar kleding. “Mijn father schrok zich altijd helemaal kapot als ik korte kleding droeg.”

De artiest in Ranaut is ook zichtbaar in alle ontwerpen voor haar huis. In plaats van het inhuren van een binnehuisarchitect besloot Ranaut haar eigen talent  te gebruiken en ontwierp een drie-kamer appartement in Bandra in de kleuren zwart en wit. Ranaut is zeer trots op haar werk. ”Zelfs het naamplaatje is door mij ontworpen. Ik ging naar een speciale winkel waar zij zich specialiseren in dergelijke ontwerpen en liet er een op maat maken voor mijn huis.”

All die ontwerpen mogen de actrice een vermogen hebben gekost, maar Ranaut heeft hard gewerkt om de positie te bereiken waar ze nu in zit.

Lees ook:Bollywood actrice Priyanka Chopra als jurylid in Project Runway
Lees ook:Kangana, Farhan, Arjun, Madhur over hun National Award zege
Lees ook:Kangana Ranaut: “Ik heb het gered zonder de Khans”
Lees ook:Ravi Indulkar overleden
Lees ook:Amitabh Bachchan, Bajirao Mastani en Kangana Ranaut winnen National Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.