5 miljoen views voor Kick trailer in twee dagen

KickPosterDe trailer van Sajid Nadiadwala’s regiedebuut KICK, met in de hoofdrollen Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Randeep Hooda, Mithun Chakraborty, Archana Puran Singh en Nawazuddin Siddiqui, heeft een recordaantal van 5 miljoen views in twee dagen gescoord op YouTube.

De trailer werd zondagavond geplaatst op YouTube en had binnen twee dagen al ruim 4,8 miljoen views. De teller staat nu op 5.398.651.

Legende Amitabh Bachchan lijkt onder de indruk te zijn van de trailer en vergeleek het met Hollywoodfilms. “Heb je de trailer van KICK al gezien….baaadooom! Vergelijkbaar met wat de andere ‘wood’ ons ook brengt!” schreef Bachchan op Twitter.

KICK is een remake van de gelijknamige Telugu film. De film werd daarna ook in het Tamil gemaakt. Beide films vielen goed in de smaak bij het publiek.

Wanneer je de trailer hebt gezien kun je met zekerheid zeggen dat deze actiefilm een echte entertainer is zoals we alleen van Salman Khan kunnen verwachten.

KICK staat gepland voor een release op 25 juli, wat samenvalt met Eid. Eid is altijd bewezen een zeer goede periode te zijn voor de release van Salman Khan films. En het zal interessant zijn om te zien of deze film eerdere records van films als 3 Idiots, Chennai Express of Dhoom 3 zal breken.

Lees ook:2,5 miljoen views voor Jab Tak Hai Jaan
Lees ook:Bioscooptrailer Krrish 3 is meest bekeken Bollywoodtrailer ooit!
Lees ook:Video: The Making of Pinga (Bajirao Mastani)
Lees ook:Chennai Express Event LIVE
Lees ook:Fenomenale respons op eerste trailer van Jab Tak Hai Jaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.