Sonakshi en Prabhudeva nemen een break… van elkaar

Drie films en een itemsong later hebben regisseur Prabhudheva en actrice Sonakshi Sinha samen besloten om een break te nemen van elkaar. Ze willen beide graag andere opties verkennen.

In een periode van twee jaar werkten het duo samen aan Rowdy Rathore, R…Rajkumar, Action Jackson en een itemsong in OMG!Oh My God.

“Tot nu toe hebben wij een prachtig trackrecord. Elke film die wij samen deden werd een hit. We hebben samen een geweldige tijd gehad, maar we hebben samen afgesproken dat het tijd is om elkaar even een pauze te geven.”

“Het werd bijna dwangmatig om met elkaar te werken. Ik heb hem gezegd dat nu hij het nu twee films zonder mij moet stellen, hij mij zelfs nog meer zal waarderen. Daarna komen we weer samen voor meer ‘Dhamaka’.”

Prabhudheva werkt voor zijn volgende film Singh is Bling met Heropanti-actrice Kriti Sanon.
Maar voor Prabhudeva was Sinha altijd zijn eerste keus. “Als het personage bij haar past, dan waarom niet? Ze is zeer professioneel en toont geen attitude. Ze is erg goed in wat ze doet, of het gaat om emotionele scenes of dans.”

We kunnen binnenkort nog even genieten van de explosieve combinatie van Prabhudeva en Sinha in Action Jackson. De film staat gepland voor een release op 5 december.

Lees ook:Saif Ali Khan en Priyanka Chopra in Prabhudeva’s volgende film?
Lees ook:Sonakshi Sinha wacht een druk 2013
Lees ook:Itemgirl Maryam Zakaria
Lees ook:Exclusieve trailer: Rowdy Rathore (15 juni 2012)
Lees ook:Sonakshi Sinha doet niet mee aan de trend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.