Preview: Chance Pe Dance (15 januari 2010)

Dance Pe Chance vertelt het verhaal van de jonge en gepassioneerde acteur Sameer (Shahid Kapur). Hij jongleert zijn weg tussen verschillende baantje terwijl hij wacht op zijn grote doorbraak in de filmindustrie. Tijdens zijn zoektocht naar faam ontmoet hij choreograaf Tina (Genelia D’Souza).

Op het moment dat de doorbraak nog maar een paar stappen van hem is verwijderd, wordt Sameer uit huis gezet, omdat hij de huur niet meer kan betalen. Maar hij geeft niet op. Hij gaat wonen in een oude auto en begint met het geven van danslessen aan jonge kinderen. Er is alleen één probleem, hij heeft een hekel aan kinderen en deze kinderen hebben een hekel aan dansen.

Sameer komt erachter dat de regisseur van de film waarmee hij zijn debuut zou maken besloten heeft om de hoofdrolspeler te kiezen uit een talentenjacht. Sameer is kapot van dit nieuws. Tina dringt er echter op aan dat hij zich moet opgeven voor de talentenjacht. Vanaf hier begint opnieuw zijn zoektocht naar naam en faam. Zal het Sameer lukken om de talentenjacht te winnen?  Of is dit nog maar het begin van alle problemen?

Lees ook:Recensie: Chance Pe Dance (15 januari 2010)
Lees ook:Preview: Well Done Abba (26 maart 2010)
Lees ook:Kaartverkoop Sunidhi Chauhan al van start
Lees ook:Sunidhi Chauhan staat 6 november in Ahoy
Lees ook:Recensie: Karzzz (17 oktober 2008)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.