Preview: Well Done Abba (26 maart 2010)

well done abbaReliance Big Pictures presenteert de sociale  komedie Well Done Abba. De film is geregisseerd door Shyam Benegal (Welcome to Sajjanpur) en heeft in de hoofdrollen Boman Irani, Minissha Lamba, Sameer Dattani, Ravi Kissen, Ila Arun, Sonali Kulkarni, Rajit Kapoor en Rajendra Gupta.

Well Done Abba vertelt het verhaal van weduwnaar Armaan Ali (Boman Irani). Hij is een ongeschoolde, eerlijke man en woont in Chikkatpally vlakbij Hyderabad. Hij is werkzaam als taxichauffeur.

Op een dag neemt hij verlof om op zoek te gaan naar de geschikte partner voor zijn strijdlustige tienerdochter Muskaan (Minissha Lamba). Muskaan is een geschoolde en sterke meid, dat absoluut niet verlegen is en een goede band heeft met de jonge monteur Arif Ali (Sameer Dattani). Arif moest zijn studie en werk in Hyderabad opgeven om voor zijn zieke vader te zorgen. Hij beschouwt Muskaan als goede vriendin en vertrouwt haar.

Je bent ontslagen
Na een zoektocht van drie maanden keert Armaan terug op zijn werk om erachter te komen dat zijn werkgever van plan is om hem te ontslaan. Maar Armaan zegt een geldige reden te hebben en zijn werkgever is bereid om naar zijn verhaal te luisteren. Het verhaal dat hij vertelt is prachtig, hilarisch, ontroerend en een verslag van alle gebeurtenissen die hij heeft meegemaakt.

Well Done Abba is een film gevuld met politieke satire, geestige, scherpe en ironische komedie, zonder dat het thema uit het oog wordt verloren.

De vraag is: hoeveel waarheid zit er in dit meeslepende verhaal? Vertelt Armaan wel de waarheid?

Deze sociale komedie komt aanstaande vrijdag 26 maart wereldwijd uit.

Lees ook:Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven
Lees ook:Vier Indiase films op Londen Film Festival
Lees ook:Preview: Hum Tum Aur Ghost (26 maart 2010)
Lees ook:Bollywoodacteurs arriveren in Sri Lanka
Lees ook:Trailer: Ferrari Ki Sawaari (11 mei 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.