Preview: Dulha Mil Gaya (8 januari 2010)

Dulha_Mil_Gaya_PosterDe romantische komedie Dulha Mil Gaya verschijnt aanstaande vrijdag 8 januari wereldwijd in de bioscopen. De hoofdrollen worden vertolkt door Sushmita Sen, Fardeen Khan, Ishita Sharma, Johnny Lever en Shah Rukh Khan. De film is geregisseerd door debutant Mudassar Aziz. 

In 2006 werd dit project door producent Viveck Vaswani aangekondigd en drie jaar later is het dan zo ver. Vaswani werkte zelf aan het script en is zeer blij met het eindproduct. “Dulha Mil Gaya is een warm, soms grappige en geestige kijk op vier verschillende relaties, bekeken uit de ogen van vier verschillende karakters.”

Dulha Mil Gaya is vertelt het verhaal van vier individuen, die allemaal hun eigen opvatting hebben over liefde in hun leven.

Donsai (Fardeen Khan) is een charmante jongeman en heeft een fobie voor woorden als ‘huwelijk’ en ‘langetermijnrelaties’. Samarpreet (Ishita Sharma) is een typisch Punjabi meisje. Voor haar draait het leven om liefde die gekoesterd en beleefd moet worden. Shimmer (Sushmita Sen) is een ware diva uit de wereld van glitter en glamour. Voor haar is een relatie niet belangrijk. Zij geeft om woorden als ‘onafhankelijkheid’ en ‘succes’. Pawan Raj Gandhi of PRG (Shah Rukh Khan) is een multi- miljonair. In vergelijking met zijn bankrekening, heeft hij een groter hart. Voor hem is liefde de enige overwinning die bestaat.

Zodra de paden van deze vier mensen elkaar kruisen beïnvloeden ze elkaars opvattingen over liefde, maar ze raken zelf ook beïnvloed. Op deze manier ontstaat een totaal nieuwe opvatting over de liefde.

De makers van Dulha Mil Gaya, proberen met hun satirische en romantische komediefilm meer dan u alleen te laten lachen. Door de verstrengelde liefdesverhalen tussen de vier personen, met een portie humor, muziek, emoties en stijl, wordt geprobeerd om de wereld iets af te leren.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Dulha Mil Gaya (Dulha Mil Gaya)
Lees ook:Dulha Mil Gaya soundtrack ligt nu in de winkels
Lees ook:Soundtracks CPD en DMG uit in december
Lees ook:Exclusieve video: Piya O Re Piya (Tere Naal Love Ho Gaya)
Lees ook:Succes verzekerd! DDLJ draait 800 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.