Preview: Click (19 februari 2010)

clickPritish Nandy Communications en Play Entertainment brengt jou de meest angstaanjagende, donkerste en meeste bloederige film van het jaar. Wat gebeurt er als de spirituele wereld je recht in de ogen kijkt en vertelt dat je zult sterven?
 
Avi (Shreyas Talpade) is een makkelijke, nuchtere man en heeft een relatie met fotomodel Sonia (Sada). Fotografie is zijn passie. Van zijn passie heeft hij zijn carrière gemaakt als modefotograaf. Tijdens verschillende opdrachten leerde hij Sonia kennen. Hun wederzijdse interesses en carrière heeft ze dichter bij elkaar gebracht. 
 
Click is een bovennatuurlijke thriller. De film draait om het echtpaar, dat plotseling in het heden wordt geconfronteerd met gebeurtenissen die Avi  in het verleden heeft meegemaakt. Ze zeggen wel eens dat achter elke foto wel een verhaal schuilt gaat.

Click is het verhaal van de jonge fotograaf Avi en zijn vriendin Sonia. Hij maakt mooie foto´s, maar als hij ze afdrukt verbergen ze een geheim. Een geheim dat zo donker, angstaanjagend en dreigend is dat hij het voor zijn vriendin Sonia verbergt. Een geheim uit zijn verleden. Als dit geheim wordt onthuld, wordt niet alleen zijn leven geruïneerd, maar ook dat van zijn familie, vrienden en geliefden. Een geheim dat afkomstig is van een wereld die is anders dan de onze. 

De film wordt gepresenteerd als de meest griezelige film van 2010. De thriller is geregisseerd door Sangeeth Sivan met in de hoofdrollen Shreyas Talpade, Sada, Sneha Ullal, Rehan Khan en Chunkey Pandey.
 
Deze thriller komt vrijdag 19 februari wereldwijd uit.

Lees ook:Preview: Help (13 augustus 2010)
Lees ook:Preview: Prince (9 april 2010)
Lees ook:Preview: Aashayein (27 augustus 2010)
Lees ook:Golmaal 3 aangeklaagd!
Lees ook:Twinkle Khanna op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.