Preview: Prince (9 april 2010)

PrincePrince is een actie-thriller die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zal weten te binden. Althans dat is wat de filmmakers claimen.

Het verhaal draait om het personage Prince (Vivek Oberoi), één van de slimste dieven in de wereld. Hij pleegt de grootste roof van zijn leven gepleegd. Maar de volgende dag wordt hij wakker met een schotwond in zijn arm waar hij zich niets van meent te herinneren.

Hij begint een zoektocht naar zijn identiteit. Hij komt erachter dat hij Prince heet, voor een man  genaamd Sarang (Sanjay Kapoor) werkt en een vriendin heeft, Maya (Isaiah).

Hij wordt achternagezeten door de Indiase geheime dienst, de CBI en de grootste criminelen in de wereld. Hij is de meeste gezochte man in het land. Want alleen hij weet waar hij de buit heeft verstopt. En die buit draagt een geheim met zich mee dat niet alleen verband houdt met het geheugenverlies van Prince, maar ook een bedreiging vormt voor het menselijk ras.

Prince mag alleen vertrouwen op zijn haarscherpe instinct om zichzelf hieruit te redden. Prince raakt verstrikt in een web vol bedrog.  Niets en niemand kan worden vertrouwd. 

Deze Indiase Bourne Identity verschijnt wereldwijd op 9 april  en is vanaf die datum ook te zien in de Nederlandse Pathe-bioscopen.

Lees ook:The Making of ‘Prince’
Lees ook:Prince verschoven naar april 2010
Lees ook:Exclusieve video: Daanav (Arjun – The Warrior Prince)
Lees ook:Video: Prince Review
Lees ook:Preview: Click (19 februari 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.