Preview: Hum Tum Aur Ghost (26 maart 2010)

humtumaurghost

The Indian Film Company, Studio 18 en Shooting Stars Productions presenteren de komedie Hum Tum aur Ghost in samenwerking met Arshad Warsi en zijn vrouw Maria Goretti. De film is geschreven door Arshad Warsi en geregisseerd door Kabeer Kaushik met in de hoofdrollen schitteren Arshad Warsi, Dia Mirza, Boman Irani, Sandhya Mridul, Shernaz Patel en Tinnu Anand.

Het leven van de zeer geliefde modefotograaf en charmeur Armaan (Arshad Warsi) ziet er rooskleuriger uit zodra hij Gehna (Dia Mirza) leert kennen. Gehna is de redacteur van een populair modeblad. Het leven van Armaan is perfect - een liefhebbende vriendin, een topbaan en hij is de meest gevraagde fotograaf voor de modewereld van London.
 
Chronische stoornis
Armaan lijdt aan een slaapstoornis. Hij ontdekt dat zijn slaapstoornis niets te maken heeft met de constatering van chronische slapeloosheid. De waarheid is dat hij stemmen hoort; stemmen die hem martelen en verontrusten. Het probleem is vooral dat het  stemmen zijn die niemand anders kan horen! Hierdoor is zijn perfecte leven niet meer wat het ooit was.
 
Ondanks dat zijn vrienden sympathie tonen voor de stoornis, raakt Gehna geïrriteerd door zijn vreemde gedrag. Ze heeft al moeite met het feit dat haar vader continu naar de fles grijpt en dan komt dit er ook nog eens bij.

Niemand lijkt te begrijpen wat er met Armaan aan de hand is. Iedereen vindt het vreemd dat hij tegen zichzelf praat …… of beter gezegd, hij praat met mensen die niemand ziet. Hij ziet spoken.
 
‘I talk with dead people’
Al gauw wordt Armaan zich bewust van zijn bijzondere vermogen om zich te verbinden met zielen die niet zijn overgestoken. Hij wil de wensen van deze geesten, die hem achterna zitten, vervullen. Hij start een missie om drie zielen te helpen – het kind Ali, de oude man Mr. Kapoor en de jonge vrouw Carol.
 
In de reis die volgt ontdekt Armaan het leven van zijn drie speciale metgezellen en Gehna blijft gefrustreerd achter.  Tijdens deze reis leert Armaan voor het eerst veel over zijn zichzelf en zijn eigen leven.
 
Deze komedie komt aanstaande vrijdag 26 maart wereldwijd uit.

Lees ook:Preview: Golmaal 3 (5 november 2010)
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Zila Ghaziabad (22 februari 2013)
Lees ook:Sania Mirza: “Ik zie Deepika Padukone in de hoofdrol”
Lees ook:Preview: Well Done Abba (26 maart 2010)
Lees ook:“Te veel misvattingen over de islam”: Arshad Warsi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.