Recensie: Rock On!(29 augustus 2008)

rockonHoe zal je over 20 jaar over je leven denken? Zou je dan tevreden zijn met wat je hebt bereikt? Wanneer de meeste mensen terugkijken naar hun jeugd zijn ze meer teleurgesteld over de dingen die ze niet hebben gedaan dan dat ze trots zijn op de dingen die ze wel hebben gedaan. Rock On! speelt in op deze gedachte. Leef je Droom!!

Magik
Rock On!
Is het verhaal van vier vrienden (Farhan Akhtar, Arjun Rampal, Purab Kohli, Luke Kenny) die samen in de band Magik spelen. Aditya (Farhan Akhtar) is de zanger, Joe (Arjun Rampal) is de gitarist, KD (Purab Kohli) is de drummer en Rob (Luke Kenny) is de toetsenist. Zij krijgen een kans om een album te maken, maar helaas lukt dit niet en ze besluiten om uit elkaar te gaan. 

Jaren later doet Aditya’s vrouw een poging om de groep weer bijelkaar te brengen. Na een aantal op startproblemen gaan ze weer volop aan de slag. Ze componeren een aantal goede nummers en zetten alles op alles om het nu wel goed aan te pakken.  

Sometimes winning is everything
Rock On! doorloopt de bekende weg van het winnaarstemperament dat vaak gebruikt wordt in sportfilms zoals Chak De India en Goal. Er wordt gefocused op een individu of een team dat er alles aan doet om te winnen, maar helaas faalt in deze poging. Het leven geeft hen een tweede kans en dit keer zullen ze zichzelf echt moeten bewijzen. Rock On! is de film die deze overtuiging goed overbrengt naar zijn publiek.

De film geeft een geweldig beeld van het leven. Het laat op een prachtige manier relaties naar voren komen en de ups en downs die je kan meemaken in het leven. Rock On! is in een woord briljant. Dit is echt een van de beste Hindi films allertijden. Een echte reis naar je ziel en naar het verleden.

Lees ook:Releasedatum Rock On 2 bekend
Lees ook:Kangana, Farhan, Arjun, Madhur over hun National Award zege
Lees ook:Arjun Rampal niet in Don 2
Lees ook:Exclusieve trailer: Ra.One (26 oktober 2011)
Lees ook:Weekspecial: Love2HateU – Farhan Akhtar oog in oog met zijn hater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.