Ook Ashish Chowdhary wil een grote ster worden

Vanmorgen kon er vanaf 11.30 uur uitgebreid met acteur Ashish Chowdhary worden gechat op www.BollywoodHungama.com. Veel fans van de acteur stormde hier op af om hem het hemd van het lijf te vragen. Ook Bollywood Blog was hierbij.

In de film Dhamaal, waarin Ashish een van de hoofdrollen speelde, was een antieke auto te zien. Deze auto werd uiteindelijk opgeblazen in de film. Ashish vertelt dat de auto werkelijk antiek was en dat hij deze eigenlijk niet wilde opblazen. De producent had de auto echter voor een goedkope prijs kunnen bemachtigen.

Wij vroegen hem wat hij de beste film van dit jaar vindt, uitgezonderd van zijn eigen films uiteraard. “Ik vond Kaminey echt een hele goede film. En Love Aaj Kal was ook erg aantrekkelijk. Ik denk dat Vishal Bharadwaj en Imtiaz Ali één van de beste regisseurs die wij op dit moment hebben. Daarnaast houd ik ook van het werk van Raju Hirani en Anurag Basu.”
Ook vroegen wij hem of hij iets heeft gemerkt van de recessie in de filmindustrie. “Het gaat nu gelukkig wat beter. Toen de recessie zijn hoogtepunt has bereikt, merkte ik wel dat het aanbod van films 60 tot 70 procent afnam. Alles moet binnenkort op zijn pootjes terechtkomen.”Ashish vertelde verder dat zijn favoriete acteur Amitabh Bachchan is, dat hij respect heeft voor de Khan-clan (Shahrukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan) en dat hij er ook van droomt om ooit zo een grote ster te worden. Maar ja, wie wil dat niet! Er waren ook veel vragen over zijn nieuwste films, Daddy Cool en Three.

De chatsessie duurde ruim een uur en Ashish probeerde zoveel mogelijk vragen van fans te beantwoorden. Hij bedankte iedereen voor zijn komst en attendeerde zijn fans erop dat de nieuwe film Three morgen in bioscoop zal verschijnen.

 

 

Lees ook:Shahid en Genelia slapen vannacht samen in een auto
Lees ook:Kapil Sharma niet meer in YRF’s Bank-Chor
Lees ook:Stuntmannen gewond op set Dhoom 3
Lees ook:Video: King of Bollywood gekroond op Internationaal Filmfestival Marrakech
Lees ook:Riteish Deshmukh en Abhishek Bachchan doen mee aan de ALS Ice Bucket Challenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.