Katrina Barbie ligt volgende maand in de winkels

katrina_kaif_1De Katrina Kaif Barbiepop ligt volgende maand in de winkels. Het is de eerste Barbie die gebaseerd is op een persoonlijkheid uit de Indiase filmindustrie.

Kaif was erg enthousiast over dit nieuws. “Ik vind het echt geweldig en voel mij erg vereerd. Het is ook een goede manier om in contact te komen met fans en kinderen.  De pop is gemaakt ter herinnering aan Barbie’s 50e verjaardag.

Kaif focust zich momenteel meer op haar jongere fans. Ze is namelijk ook bezig om een album op te nemen met kinderrijmpjes in het Hindi voor A.R. Rahman.  ”Ik houd ervan om een uitdaging aan te gaan. Deze opdracht is erg moeilijk omdat ik nog nooit iets in het Hindi heb gezongen. Zingen in het Engels gaat mij beter af, maar dit taalprobleem is voor mij geen grote zorg.”

Kaif wil in 2010 meer van haar talent laten zien. Ajab Prem Ki Ghazab Kahani en New York zijn twee films die haar positie in de filmindustie hebben versterkt. Ze wordt nu niet meer alleen gezien als glamdoll, maar ook als actrice. Kaif is nu klaar voor rollen met meer uitdaging. “Ik zal het zeker niet rustig aan gaan doen. Ik werk naar perfectie toe.”

2010 begint in ieder geval goed voor haar, want in de film Raajneeti neemt zij de rol van President Sonia Gandhi op zich.

Lees ook:Actrices uit Bollywood – Katrina Kaif
Lees ook:Exclusieve Trailer: Ajab Prem Ki Ghazab Kahani
Lees ook:Katrina Kaif viert verjaardag met familie in Spanje
Lees ook:Special Effects van Ajab Prem Ki….
Lees ook:Nominations voor de 55e Idea Filmfare Awards 2009 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.