Deal or no Deal? Katrina’s itemsong voor Tees Maar Khan brengt geld in het laatje

Katrina_Kaif_Tees_Maar_Khan_DanceFarah Khan heeft Katrina Kaif een itemnummer beloofd in de film Tees Maar Khan dat ook in 2011 nog steeds het meest populaire nummer zal zijn. En de actrice beloofd de regisseur een financiƫle beloning als dat inderdaad zo blijkt te zijn.

Farah Khan daagde de actrice uit en zei dat Kaif in 2011 overal zal worden uitgenodigd om op dit nummer op te treden. Als dat waar is, zal Kaif een percentage van het bedrag dat zij ontvangt van elk optreden met Khan delen. “Farah zegt dat ik in alle shows in 2011 zal verschijnen met dit nummer. In ruil daarvoor, heb ik haar verzekerd dat als het nummer inderdaad zo populair blijkt te zijn en ik inderdaad veel shows krijg om te doen, dan geef ik haar een percentage van het bedrag van elke show waar ik op dit nummer dans”, aldus de actrice. “Het is een unieke deal, omdat geen enkele ster hun regisseur een percentage van verdiensten uit shows afstaat.”

Dansstijl bijschaven
“Kaif is momenteel in Spanje bezig met de opnames van Zoya’a Akhtar’s Zindagi Milegi Na Dobara en zal in augustus beginnen aan de opnames van het itemnummer voor Tees Maar Khan. Maar Farah Khan wil niet wachten met de voorbereidingen en stuurde trainer Yasmin Karachiwala naar Spanje om Kaif te helpen met haar danspassen en haar dansstijl hier en daar bij te schaven. Haar bewegingen moeten perfect zijn. “Ik heb de afgelopen 10 dagen vier keer per week gedurende twee uur per dag getraind voor het nummer”, zegt Kaif.

Farah Khan zegt dat het nummer een mix is van Madhuri Dixit vs Beyonce gemixt met het erotische Cirque de Soleil. “Het is ordinair en erotisch, maar niet acrobatisch.” Het nummer is gezongen door Sunidhi Chauhan.

Lees ook:Katrina Kaif’s eerste officiele itemsong
Lees ook:Katrina Kaif als moderne Meena Kumari
Lees ook:Katrina Kaif gaat van Spanje naar Londen
Lees ook:Itemgirl Maryam Zakaria
Lees ook:Lied I Want Fakht You uit Joker gelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.