Waarom acteur Ranbir Kapoor niet aan social media begint

ranbir-24-3-2012Ranbir Kapoor is een powerhouse van talent en zijn werk in films als Barfi!, Raajneeti, Rockstar en Yeh Jawaani Hai Deewani zegt genoeg.

De zeer verlegen Kapoortelg is een van de weinige Bollywoodacteurs die niet aanwezig is op social media. Een van de redenen is dat hij liever liever zijn werk voor zich laat spreken. Ook zijn privé-leven houdt hij liever privé.

Kapoor onthulde recent nog een reden waarom hij liever niet aanwezig is op social media. 

“Ik was even op Twitter voor een merk dat ik aan het promoten was. Zij zagen graag dat ik ook via social media het product zou promoten. Het was echter hun account en niet de mijne.”

Vrijheid van Meningsuiting
“Ik heb niets tegen social media. Ik voel..en dit is mijn eerlijk mening…dat wij in India nog geen vrijheid van meningsuiting hebben. Wat je ook zegt, er komt 10 verschillende interpretaties naar buiten. Als je geen vrijheid van meningsuiting hebt, hoe kun je dan een medium als Twitter gebruiken?”

Extra hoofdpijn
“Waarom zou je die extra speculatie in je leven willen creëren? Je zegt een ding, dat wordt verkeerd begrepen, er verschijnen 10 verschillende interpretaties van en dan moet je jezelf ook nog eens gaan verklaren/verdedigen. Je geeft jezelf alleen maar extra hoofdpijn.”

Lees ook:Zeven miljoen volgers voor Priyanka Chopra
Lees ook:Manoj Bajpai is trotse vader van een dochter
Lees ook:Imran Khan: “Twitter zorgt voor verlies van individualiteit”
Lees ook:Happy Independence Day!! Bekijk de Short Film Azaad en ontdek de betekenis van vrijheid
Lees ook:Preview: Rann (29 januari 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.