Kangana Ranaut: “Ik heb het gered zonder de Khans”

Kangana-Ranaut-2015Het is niet makkelijk om een naam voor jezelf te maken in de filmindustrie Bollywood. Toch is het de ‘outsider’ Kangana Ranaut op eigen kracht gelukt en daar is ze dan ook zeer trots op.

De afgelopen jaren beleefde Ranaut een succesvolle periode met films als Fashion, Tanu Weds Manu en Queen. De actrice, die bekend staat om haar eerlijke mening, zegt in een recent interview dat het haar allemaal is gelukt en dat zonder hulp van Aamir Khan, Salman Khan of Shah Rukh Khan.

Stiefkind
“Sommige mensen als de heer Bachchan en Aamir (Khan) hebben mij altijd gesteund, terwijl anderen mij behandelden als een stiefkind. Ik denk dat dat komt omdat ik niet sociaal ben ingesteld, zelfs niet op sociale media. Er waren geen verwachtingen, want ik was de buitenstaander die het toch nooit zou maken. Ik werd bespot en belachelijk gemaakt, maar ik heb het gered…en dat zonder ook maar een film te doen met een van de Khans”, aldus de 28-jarige actrice.

Gelijkwaardige rol
Mocht ze ooit overwegen een rol te spelen in een Khan-film dan eist ze een gelijkwaardige rol. “Wanneer je een grote film doet met een superster krijg je geen gelijkwaardige rol. De rollen worden voor hen geschreven, omdat het publiek speciaal voor hen naar de bioscoop komt. Maar ik wil een rol die gelijkwaardig is en een grote rol speelt in het verhaal.”

Ranaut begint binnenkort aan de opnames van Vishal Bharadwaj’s Rangoon, waarin ze te zien zal zijn naast Shahid Kapoor en Saif Ali Khan.

Lees ook:Kangna Ranaut: “Ik zal nooit onder het mes gaan”
Lees ook:Kangana Ranaut is een multi-talent
Lees ook:Kareena Kapoor: “Ik ben Madhur’s Heroine”
Lees ook:Shilpa Shetty wordt jurylid van dansprogramma
Lees ook:First look: Aishwariya Rai Bachchan in Heroine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.