Opnames ‘Golmaal 3′ volgend jaar

Na het succes van Golmaal en Golmaal Returns is het nu tijd voor het derde deel uit deze triologie. De makers zijn al begonnen met de pre-productie.

De eerdere films werden beide geregisseerd door Rohit Shetty. De cast voor het derde deel is nog niet bekend, maar er wordt gekeken naar mogelijkheden om de cast uit het tweede deel te behouden. De opname moet ergens in februari of maart 2010 van start gaan.

Schrijvers Farhad en Sajjid schreven eerder de dialogen voor het tweede deel en bevestigen dat zij inderdaad bezig zijn met het derde deel uit de Golmaal serie. “Ja, dat klopt. Wij zijn nu bezig met de dialogen voor Golmaal 3. De pre-productie is al van start.”

Golmaal kwam uit in 2006 met in de hoofdrollen Ajay Devgan, Tusshar Kapoor, Arshad Warsi, Sharman Joshi, Paresh Rawal, Rimi Sen, Sushmita Mukherjee en Vrajesh Hirjee. En Golmaal Returns verscheen in 2008 en daarin zagen we Ajay Devgan, Tusshar Kapoor, Arshad Warsi, Shreyas Talpade, Kareena Kapoor, Anjana Sukhani, Amrita Arora, Celina Jaitly, Vrajesh Hirjee en Rakhi Vijan in de hoofdrollen.

Lees ook:Golmaal 3 met Diwali in de bioscoop
Lees ook:Preview: Golmaal 3 (5 november 2010)
Lees ook:“Rohit Shetty gaf nieuwe dimensie aan mijn carrière”
Lees ook:Ajay Devgn’s nieuwe look
Lees ook:Munnabhai is terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.