Kya Kool Hain Hum – Part 2

Zes jaar na de verrassende hit, Kya Kool Hain Hum, staat Ekta Kapoor klaar om te beginnen aan het vervolg. Schrijver en regisseur Sachin Yardi, die het eerste deel had geschreven, belooft ons opnieuw een maffe komedie met in de hoofdrollen Tusshar Kapoor en Riteish Deshmukh.

Momenteel is producent Kapoor nog op zoek naar een fris gezicht voor de vrouwelijke hoofdrol. Naar verluidt staan Kalki Koechlin en Jacqueline Fernandes op haar lijstje. Dit hoopt Kapoor nog voor augustus te kunnen regelen, want de opnames gaan in september al van start.

“We beginnen midden september met de opnames. Deze zullen ongeveer 20 dagen in beslag nemen. Daarna hebben we een aantal opnames in oktober en november. We hopen dat de opnames in december zijn afgerond.  We hebben nog geen releasedatum in ons hoofd, maar het moet wel de ‘Kool’ release worden van de hete zomer van 2012 “, glimlacht regisseur Sachin Yardi.

Publiek luistert niet naar critici
Critici waren zes jaar geleden niet positief over het eerste deel. De humor zou afschuwelijk zijn en een van hen noemde de film zelfs ‘de ‘slechtste film van het decennium’. Maar zoals Yardi correct opmerkt: Het publiek was het niet eens met dat eindoordeel en ging massaal naar de bioscoop.

Hij belooft de inhoud te upgraden en de film een meer glossy-feel te geven. “Als schrijver-regisseur weet ik nu niet meer waar ik de grens moet trekken. Kijk maar naar films als Delhi Belly. Het ene moment ligt het publiek in een deuk en het andere moment denken zij: Oh Mijn God! Het enige wat ik kan zeggen is, wees voorbereid voor een aantal verrassingen en een paar schokken.”

Lees ook:Sajid Khan haalt uit naar filmcritici
Lees ook:Exclusieve trailer: Kya Super Kool Hain Hum (2 Augustus 2012)
Lees ook:Shahid en Priyanka samen in Kunal Kohli’s film
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Arjun Kapoor
Lees ook:Ajay Devgn en Anil Kapoor samen in Bullet Train

0 reacties op “Kya Kool Hain Hum – Part 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.