SRK in Hindi-remake van Zuid-Indiase film?

Sanjay Leela Bhansali is in de remake-modus. Nadat Bhansali vorig jaar de rechten van de Telugu film Vikramarkurdu in handen kreeg, heeft hij recent ook nog eens de rechten van de Tamil blockbuster Ramana verworven.

Het schijnt dat een aantal zeer prominente producenten aan het strijden waren voor de rechten van deze film, vanwege de zeer sterke anti-corruptie boodschap. En zeker in deze tijd waarin Anna Hazare zijn strijd tegen corruptie voortzet.

De film zal, net als het origineel, worden geregisseerd door A.R. Murugadoss. En voor de hoofdrol zijn er gesprekken gaande met niemand minder dan Shah Rukh Khan.

De regisseur bevestigt het nieuws en ook zijn ontmoeting met Khan over de film. “Ik zal de Hindi versie van mijn film Ramana regisseren en heb inderdaad gesproken met Shah Rukh Khan over de film.”

Na het verwerven van de remake-rechten van de Telugu film Vikramarkurdu (welke hij in het Hindi maakt als Rowdy Rathod met in de hoofdrol Akshay Kumar en geregisseerd is door de oorspronkelijke regisseur Prabhu Deva) stond Bhansali niet echt open voor een volgende Zuid-Indiase remake. Hij koos Rowdy Rathod eigenlijk meer voor de ervaring. Maar toen wees iemand hem op de film Ramana. Nadat hij de film had bekeken wist hij het zeker. Deze film moet ik maken. De film mag dan al wel 9 jaar geleden zijn gemaakt, de boodschap is vandaag de dag nog even relevant.

Ramana was een all-time hit in Tamil en werd eerder ook in het Telugu en het Kannada verfilmd.

Lees ook:Akshay en Katrina in remake Ramana?
Lees ook:Itemgirl Maryam Zakaria
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Himmatwala (29 maart 2013)
Lees ook:Mysterieuze jongeman onthuld
Lees ook:Live in Concert: Roop Kumar Rathod en Sunali Rathod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.