John Abraham’s 1911 is een combinatie van Lagaan en Chak De India

johnstory1John Abraham en Shoojit Sircar kondigden vorige week aan dat zij nog dit jaar beginnen aan een nieuwe voetbalfilm.

De film is getiteld 1911 en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De voorbereidingen zijn in volle gang en Abraham omschrijft het als een combinatie van Lagaan en Chak de India.

1911 is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de populaire voetbalclubs Mohun Bagan en East Bengal.

“Ik houd van beide clubs. Ik denk dat het belangrijk is om te benadrukken dat het niet alleen over Mohun Bagan gaat. Het is een voetbalfilm en de focus ligt dan ook op de sport.”

“We zijn momenteel druk bezig met research. Om een beeld te geven van de film kan ik vertellen dat het een combinatie is van Lagaan en Chak De India.”

Terwijl Lagaan een periodieke drama was dat zich afspeelde in de tijd voor de onafhankelijkheid en draaide om de sport cricket, vertelde Chak De India het verhaal van een dameshockeyteam.

Op de vraag welke sportfilm zijn voorkeur heeft, antwoordt Abraham: “Ik hoop en durf te zeggen dat 1911 de beste sportfilm wordt. Ik kan niet wachten om te beginnen met de opnames,” aldus Abraham.

Lees ook:John Abraham en Shoojit Sircar werken aan nieuwe voetbalfilm
Lees ook:Recensie: Chak De India! (10 agustus 2007)
Lees ook:“Vergeleken worden met SRK en Aamir is toch geweldig?”
Lees ook:Deepika en Irrfan – een ongewone combinatie?
Lees ook:Review: Dil Bole Hadippa (18 september 2009)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.