Deepika en Irrfan – een ongewone combinatie?

Irrfan-DeepikaAls we de laatste geruchten, en de hint van regisseur Shoojit Sircar, mogen geloven dat zien we binnenkort Deepika Padukone en Irrfan Khan als koppel op het witte doek.

2014 lijkt wel het jaar te worden van nieuwe ongewone combinaties. Na Alia Bhatt en Randeep Hooda in Highway, Varun en Nargis in Main Tera Hero en Farhan Akhtar en Vidya Balan in Shaadi Ke Side Effects krijgen we binnenkort Deepika Padukone en Irrfan Khan te zien.

De film is getiteld Piku en vertelt het verhaal van een vader en dochter. Amitabh Bachchan en Deepika Padukone spelen de vader en dochter, terwijl Khan dus haar ‘vriend’ zal spelen.

“Er zijn drie hoofdpersonages in de film; de vader, gespeeld door Amitabh Bachchan, de dochter gespeeld door Deepika Padukone en een andere man gespeeld door Irrfan Khan. Ik kan verder niets onthullen. Het verhaal is geschreven door Juhi Trivedi, die ook Vicky Donor schreef”, aldus Sircar.

“Op dit moment zijn we zeer zeker van Mr. Bachchan. Wij hebben zijn data vastgelegd. Nu is het een kwestie van het vastleggen van de data van de rest van de cast”, voegt hij toe.

De opnames van Piku staan gepland na de zomer. Sircar hoopt deze film af te ronden voordat hij begint aan zijn ambitieuze voetbalfilm 1911 met John Abraham.

Wat vind jij van deze ongewone combinatie?

Lees ook:Komend weekend geniet je volop bij het Bollywood Boulevard Festival
Lees ook:Nederlandse Filmpremiere: Piku is openingsfilm Bollywood Boulevard
Lees ook:Line-up eerste editie Bollywood Boulevard Festival bekend
Lees ook:Big B in remake van de Belgische film ‘Iedereen beroemd’
Lees ook:Deepika Padukone: “Geduld is een schone zaak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.