De toekomst: Kareena Kapoor Khan?

Elk meisje droomt van jongs af aan van haar huwelijk met haar droomprins en Kareena Kapoor is geen uitzondering. Zij heeft zelfs een echte prins aan de haak weten te slaan. En ze laat weten dat er zeker sprake is van een huwelijk, alleen niet nu.

Geen overhaaste beslissingen
“Ieder meisje droomt van een leven van vervulling en ik ben echt geen uitzondering. Het is nu alleen zo dat ik in een geweldige fase in mijn carrière doormaak. Saif begrijpt en respecteert dat. Ik heb op dit moment gewacht sinds ik een jong meisje was. En daarom is het ook beter om zo’n stap niet gehaast te nemen.”

“Acteren is mijn leven”
Kapoor’s werk is haar passie. Het is het enige wat zij doet en wil doen voor 365 dagen per jaar. “Ik ben er trots op om te zeggen dat ik waarschijnlijk mijn hele leven door zal gaan met dit werk.”

De 30-jarige actrice is van mening dat zij geen vrouwgeorienteerde film hoeft te doen om haar acteertalent te laten zien. “Vrouwgeorienteerde films doen het goed bij een bepaald publiek en tot een bepaald niveau, maar ze geven je geen sterrenstatus. Ik balanceer mijn carrière door tussendoor een echte masalafilm als Golmaal 3 te doen.  Ik heb geen ‘offbeat film’ nodig om mijn vaardigheden als acteur te laten zien.”

“Geen Hollywood voor mij”
Een ‘offbeat film’ heeft ze dus niet nodig, maar een kans om met Tom Cruise te acteren zouden veel mensen niet afslaan. Kapoor wel. “Ik zou geen moord doen voor een film met Tom Cruise in de hoofdrol. Voor mij is Shah Rukh Khan ons antwoord op Tom Cruise. Hij is zelfs groter en bekender dan Cruise. En over Hollywood gesproken, ik houd er niet van om dingen te doen die ik niet zal kunnen doen. Om aan een rol te komen moet je screentests geven, 7 tot 8 maanden in dat land wonen en dan gaat het waarschijnlijk om een rol van maar enkele minuten. Ik geniet liever van het beste van Bollywood.”

En Bollywood wil deze actrice natuurlijk ook niet kwijt.

Lees ook:Anil Kapoor: Het succes in Hollywood en Bollywood (Deel 1)
Lees ook:Parineeti Chopra: “Ik haatte acteurs en acteren”
Lees ook:Anil Kapoor bevestigt rol in Mission Impossible 4
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Kareena Kapoor
Lees ook:Priyanka Chopra over haar muziekcarriere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.