Imran Khan: “Elke film telt”

Zijn laatste release Delhi Belly mag dan wel een verrassende hit zijn geworden, maar dit betekent niet dat acteur Imran Khan niet vol van de zenuwen is als hij denkt aan zijn volgende release: Mere Brother Ki Dulhan.

Khan is van mening dat acteurs zichzelf met elke nieuwe film opnieuw moeten bewijzen en niet kunnen blijven teren op successen die in het verleden zijn behaald.

“Dat je laatste film een hit was, betekent niet dat dit een garantie is dat ook je volgende film een hit zal zijn. Je moet jezelf bewijzen met elke film, want je bent net zo goed als je laatste film. Successen behaald in het verleden bieden geen garantie voor je toekomst als acteur. Dit geldt ook voor de grootste sterren in Bollywood, elke film telt, ” zegt Khan.

Mere Brother Ki Dulhan staat gepland voor een release op 9 september. Khan was hiervoor ook te zien in romantische komedies zoals Jaane Tu Ya Jaane Na en I Hate Luv Storys, maar hij is van mening dat deze film anders is en de lat voor mainstream films heeft verhoogd.

Jaane Tu …, was een commerciele film, maar  had toch een gevoel van realisme. I Hate Luv Storys was een grote stap, maar deze film is groter dan dat. Het is een bijzondere film voor mij, want het is een typische Bollywood film. Dit is de eerste film dat ik in een film speel waarin ik zoveel heb geplaybacked en gedanst. YRF heeft een bepaalde stijl van het filmmaken en dit is de eerste keer dat ik zo’n soort film heb gedaan.”

Lees ook:Exclusieve video: Imran Khan op de versiertour (I Hate Luv Storys)
Lees ook:Imran Khan en Karan Johar slaan nogmaals handen ineen
Lees ook:First Look: We Are Family (september 2010)
Lees ook:Preview: I Hate Luv Storys (2 juli 2010)
Lees ook:Exclusieve Trailer: Sadka Kiya (I Hate Luv Storys)

Eén reactie op “Imran Khan: “Elke film telt”

  1. Malika

    Hij heeft gelijk. Sommige acteurs denken hier heel anders over, waardoor ze voor ‘slechte’ films kiezen, omdat ze denken dat de film wel een hit zal worden omdat hun vorige film een hit was. Niet dus! Het is als acteur zijnde belangrijk om de juiste keuzes te maken. Een film kan je carrière maken, maar deze ook breken ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.