Preview: I Hate Luv Storys (2 juli 2010)

ihls1I Hate Love Storys is het levensmotto van Jay. Maar als assistent van Veer, de bekendste regisseur in de Indiase filmindustrie van het romantische genre, heeft Jay geen andere keuze dan de reusachtige glamour en cineastische liefde als onderdeel van de dag te beschouwen.

De romantische komedie I Hate Luv Storys vertelt het verhaal van Jay (Imran Khan). Hij is bepaald geen aanhanger van liefdesverhalen, maar komt dankzij zijn werk daar toch mee in aanraking.

Het wordt zelfs erger als hij moet werken voor de nieuwe ontwerpproducente… Simran (Sonam Kapoor).

Imran sonamSimran is dol op liefdesverhalen; zo veel zelfs, dat ook haar eigen leven op een film begint te lijken. Met haar ideale baan en perfecte vriend Raj, heeft ze een gelukkig en dromerig bestaan. Een bestaan dat al snel ruw wordt verstoord door Jay’s cynisme.

De sensatie in Jay en Simran’s leven wordt ironisch genoeg verworven met de ‘love story’ waaraan ze samen werken. Maar zullen Jay en Simran ooit hun eigen liefdesverhaal beleven?

I Hate Luv Storys is geproduceerd door Karan & Hiroo Joha (Dharma Productions) en Ronnie Screwwala (UTV Motion Pictures) en geregisseerd door debutant Punit Malhotra.

Aanstaande vrijdag 2 juli vindt de wereldwijde release van de romantische komedie I Hate Luv Storys plaats. Deze langverwachte film is tevens te aanschouwen in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Exclusieve video: Imran Khan op de versiertour (I Hate Luv Storys)
Lees ook:I Hate Luv Storys verschijnt 2 juli
Lees ook:Imran Khan en Karan Johar slaan nogmaals handen ineen
Lees ook:Imran Khan tekent eerste Yash Raj film
Lees ook:Exclusieve Trailer: Sadka Kiya (I Hate Luv Storys)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.