Introducing: Armaan Verma als Prateik Subramanium

Armaan Verma, die in de film Ra.One te zien is in de rol van Shah Rukh Khan’s zoon, had nooit verwacht hij zijn acteerdebuut zou maken met Khan en dat in een superhero film. Maar voordat het zover was, moest hij eerst auditie doen.

De auditie

“Mijn moeder kreeg een sms van school waarin stond dat er audities voor een film genaamd Ra.One op school werden gehouden met de vraag of ik geïnteresseerd was. Er waren drie à vier auditierondes en er was er zelfs één waar ik moest dansen. En daarna volgde een ontmoeting met Shah Rukh Khan. En toen kreeg ik de rol”, zegt de 12-jarige in zijn allereerste interview.

Gameverslaafd
Zijn personage heet Prateek Subramanium aka Lucifer en vormt een integraal onderdeel van de film.  ”De film focust op de relatie tussen de vader en zoon. Mijn personage is verslaafd aan games en kan absoluut niet opschieten met zijn vader, omdat hij een nerd is. Hij houdt ook van schurken. Daarom maakt zijn vader, Shah Rukh Khan in de rol van een wetenschapper, een game voor zijn zoon waarin de schurk sterker is dan de held.”

Stunts
Wat de 12-jarige het leukst vond, waren de stunts in de film die hij mocht uitvoeren en daarvoor onderging hij een training. ”Om goed voorbereid te zijn moest ik de Braziliaanse matial arts/ dansvorm Capoeira leren,” onthult Verma.
En moest hij ook nog Tamil leren voor zijn rol? “Nee, ik niet”, zegt hij met een lach. “Mijn dialogen waren allemaal in het Hindi. Maar Shah Rukh heeft wel een aantal dialogen in Tamil en het klinkt echt ontzettend grappig.”

Niemand wist dat ik in Ra.One speelde
De film is opgenomen is Goa, Mumbai, Londen en Hyderabad. Armaan heeft meer dan anderhalf jaar gewerkt aan de film. Heeft dit geen invloed gehad op zijn studie? “Ik had altijd een leraar thuis en de school gaf mij extra lessen. Mijn schoolwerk heeft er niet onder geleden.  Niemand wist dat ik in Ra.One zat totdat ongeveer 80% van de film was opgenomen.”

Lees ook:Don’t mess with Aryan en Suhana Khan
Lees ook:Veena Malik bevallen van een zoon
Lees ook:Preview: Hum Tum Aur Ghost (26 maart 2010)
Lees ook:Spectaculaire stunts in Londen voor Ra.One
Lees ook:Preview: Well Done Abba (26 maart 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.