Arjun Rampal: “Een van mijn favoriete scenes is niet opgenomen”

Arjun Rampal ontving veel lof van critici als van het publiek voor zijn werk in de film Ra.One. Maar het overgrote deel van het filmpubliek gaf wel aan teleurgesteld te zijn over zijn screentime. De acteur was nauwelijks 20 minuten in beeld.

“Ik ben de hele film wel aanwezig”

Ook Rampal vind het jammer dat hij zo kort te zien is, maar zegt dat wij zijn stem niet moeten vergeten. “Ik ben zeer blij met de vele complimenten.  Maar zoals je al zegt, is de reactie dat er te weinig van mij in de film te zien is. Toen ik de film zag realiseerde ik mij, dat mijn personage misschien iets eerder in de film moest komen.”

“Maar je moet niet vergeten dat mijn stem de hele film door te horen is. Ook de stem van Ra.One in zijn metallische fase is van mij. Wij hebben mijn dialogen in verschillende toonhoogten opgenomen, deze met wat effecten gemixed en dat is de stem van Ra.One die je hoort. Dus ik ben er wel, je ziet mij alleen niet.”

De 38-jarige acteur vind het jammer dat er een aantal scenes niet zijn opgenomen. “Er waren nog een aantal scenes die wij wilden opnemen, maar dat hebben we uiteindelijk dus niet gedaan. Er is een specifieke scene, eigenlijk Shah Rukh’s en mijn favoriete scene in de film, die wij helaas hebben moeten schrappen. Ik wou dat wij die wel hadden opgenomen.”

“Deze scene miste ik het meest”
Rampal omschrijft de scene. “Het is best een cruciale en definiërende scene. Je ziet in de scene dat mijn personage Ra.One in Dharavi (de grootste sloppenwijk van Mumbai) rondloopt. Daar ziet hij een dronkaard zijn vrouw slaan, daarna ziet hij een man drugs verkopen. Op dat moment staat er ineens een meisje achter Ra.One. Hij draait zich om en scant haar. Ze wordt bang en rent weg. Dan moest ik mij omdraaien en zeggen: “Aur Log Ra.One Ko Bhoola Kaise?”(Hoe zijn jullie Ra.One vergeten?) Shah Rukh en ik vonden het een geweldige scene, want die scène belichaamt de filosofie van mijn personage. Toen ik de film zag, miste ik die scene het meest.”

Maar desondanks is hij tevreden met de recensies. “Je kan niet iedereen tevreden stellen. Maar meer dan het feit dat mijn acteerprestaties wordt gewaardeerd, is het belangrijk dat het publiek de film leuk vond. Een goede performance in een film is niet genoeg. Ra.One gaf mij de kans om iets anders te doen en de reacties in Dubai en Londen waren echt geweldig! Dank jullie wel.”

Lees ook:Arjun Rampal niet in Don 2
Lees ook:Naseeruddin Shah geeft niks om awards
Lees ook:Introducing: Armaan Verma als Prateik Subramanium
Lees ook:Exclusieve foto’s: Kareena’s wassenbeeld
Lees ook:Kajol is mijn favoriet, Kareena mijn maatje : Arjun

Eén reactie op “Arjun Rampal: “Een van mijn favoriete scenes is niet opgenomen”

  1. Malika

    Hij was echt geweldig in Ra.One! Inderdaad jammer dat hij niet zo lang te zien was :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.