Ranbir Kapoor wil slechterik spelen

Ranbir Kapoor wilt af van zijn populaire boy-next-door imago en zegt in een recent interview dat hij graag een negatief personage zou willen spelen.

“Ik zou heel graag een slechterik willen spelen. Zoiets als Mogambo. Een slechterik spelen lijkt mij opwindend…zij hebben altijd mooie vrouwen om zich heen, zijn in het bezit van veel geld en alle luxe”, aldus Kapoor.

“Slechterikken hebben het beste leven…Ik kijk er naar uit om een slechterik te spelen. Het enige waar ik wel mee zit is dat zij op het eind altijd in elkaar worden geslagen door de held…. maar dat is wel ok,” voegt hij lachend toe.

Remakes
De huidige trend in Bollywood lijkt wel het werken in remakes van onder andere Zuid-Indiase films en oude Hindi-films. De 30-jarige acteur ziet er het nut niet zo van in.

“Als je goed kijkt naar de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, dan zie je dat veel filmmakers met interessante verhaallijnen en prachtige onderwerpen komen. Ik denk dan: Waarom moet ik iets doen wat al eerder door iemand is gedaan, terwijl ik ook gewoon iets nieuws en anders kan doen? Ik geloof niet in remakes.”

Daarnaast is hij van mening dat hij niet de juiste persoon is voor remakes. “Ik denk niet dat ik in staat ben om te doen wat de heer Amitabh Bachchan of mijn vader ooit hebben gedaan.”

Films voor 2013
Kapoor werkt momenteel aan Yeh Jawani Hai Diwani van regisseur Ayan Mukherjee (Wake Up Sid), waarin hij te zien is met Deepika Padukone. Hierna begint hij aan de opnames van Abhinav Kashyap’s Besharam en Anurag Kashyap’s Bombay Velvet. Later dit jaar stapt hij in de schoenen van Kishore Kumar in een biografie geregisseerd door Anurag Basu.

Lees ook:Manoj Bajpayee gaat internationaal?
Lees ook:Ranbir Kapoor tekent voor Bombay Velvet
Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren
Lees ook:Rani Mukherjee: “Ik was toe aan een vrolijke film”
Lees ook:Ranbir zegt Nee tegen Mani Ratnam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.