John Abraham openhartig over relatie

In een recent interview spreekt John Abraham openhartig over zijn relatie met Priya Runchal.

Er waren geen clichés zoals ‘we zijn goede vrienden’ of ‘laten we het er later over hebben’.

De acteur was gewoon helemaal zichzelf en vertelde vol trots hoe de twee elkaar hadden ontmoet.

“We hebben elkaar ontmoet via gemeenschappelijke vrienden. Er was zeker sprake van fysieke aantrekkingskracht, maar dat is niet genoeg om een relatie te beginnen.”

Zorgzaam
De 40-jarige acteur zegt dat hij op dit moment zeer gelukkig is. Hij vertelt verder over Priya.”Ze steunt mij, maar houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan. Wanneer zij mij belt om 23.30 uur en ik ben nog steeds bezig met mijn werk of gewoon moe dan zegt ze gewoon dat ik moet gaan slapen zodra ik klaar ben met werken. Ze is erg zorgzaam. Dat betekent heel veel voor mij. Zij geeft mij de ruimte die ik nodig heb en ik doe hetzelfde voor haar.”

LAT-relatie
Abraham maakt duidelijk dat hij graag met haar zou willen trouwen, maar wanneer is nog niet duidelijk. “Zij is momenteel in London voor een MBA-studie van twee jaar, dus het is nu een LAT-relatie. We gaan trouwen wanneer ik een pauze inlas van al het werk.”

Loyaliteit
Wanneer hem wordt gevraagd hoe hij een LAT-relatie volhoud, antwoord hij “dat dat niet makkelijk is maar dat loyaliteit zeer belangrijk is in een LAT-relatie. Loyaliteit, voor mij, betekent samen zijn met de persoon waar je verliefd op bent. Ik ben geen bezitterig vriendje, maar loyaal zijn is wel belangrijk.”

Lees ook:John Abraham gaat nog dit jaar trouwen
Lees ook:John neemt schuld op zich voor breuk met Bipasha
Lees ook:Nargis Fakhri ontkent relatie en huwelijksplannen
Lees ook:Het geheim van John Abraham’s lichaam
Lees ook:John Abraham getrouwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.