John neemt schuld op zich voor breuk met Bipasha

Na 10 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, besloten John Abraham en Bipasha Basu in februari 2011 een punt te zetten achter hun relatie. Beide acteurs bleven muisstil over de breuk.

Maar nadat Abraham in Koffee with Karan subtiele hints liet vallen, besloot Basu wereldkundig te maken dat ze single is.

Nu verbreekt ook John zijn stilte en geeft toe dat hij de schuldige is voor de breuk.

Een van de redenen waarom het koppel besloot de relatie te beëindigen is omdat Abraham niet wilde trouwen. Een van hun vrienden zegt: “10 jaar is geen korte tijd. Elk ander koppel zou jaren geleden al zijn getrouwd, maar zij wilden zich richten op hun carrière en geld verdienen. Echter, de afgelopen twee jaar raakte Bipasha steeds meer gefrustreerd over zijn houding ten opzichte van hun relatie. Het deed haar echt pijn.”

Breuk komt door mij
Abraham bevestigt nu de bovenstaande reden. “Het is inderdaad mijn schuld dat we uit elkaar zijn”, zegt de 38-jarige acteur die hiermee definitief zijn stilzwijgen beëindigd.

“Ik ben de reden dat deze relatie niet heeft gewerkt. We hebben ervoor gekozen om de relatie te beëindigen, omdat ik niet wilde trouwen, zelfs na al die jaren van samenzijn. Ik had ook het gevoel dat we uit elkaar waren gegroeid.”

Hij zei verder dat hij dacht dat het tijd was om de echte reden uit te spreken en alle speculaties de wereld uit te helpen.
“De stilte duurde te lang en ik vond dat het tijd was om de stilte te verbreken. Ik en ik alleen ben verantwoordelijk voor de breuk – ik wil niet trouwen.”

Pijnlijk
Abraham vertelde verder dat noch hij noch Basu ontrouw zijn geweest. “We hadden ooit besloten dat als we ooit uit elkaar gingen, dan moest dat niet zijn voor een andere man of vrouw,”  en voegde toe dat alleen zijn  “pijnlijk” is, maar je moet verder met je leven.

Zij is hot!
De 38-jarige acteur vertelde dat hij Bips voor het eerst zag toen hij nog werkte voor een reclamebureau, en het was liefde op het eerste gezicht voor hem.  “Op het moment dat ik haar zag, zei ik: ‘wow, ze is hot!’, En dat was het begin.”

Abraham en Basu waren voor het eerst samen te zien in Jism (2003), en later in Madhoshi (2004) en Dhan Dhana Dhan Goal (2007 ).

Vrienden en familie hoopten dat dit een tussentijdse break zou zijn en dat de twee zich weer zullen verzoenen. Dit is namelijk niet de eerste keer in tien jaar dat de twee uit elkaar zijn gegaan, maar na Abraham’s interview lijkt erop dat het dit keer echt over is tussen Bollywood’s meest sexy koppel.

Lees ook:John Abraham gaat nog dit jaar trouwen
Lees ook:John Abraham openhartig over relatie
Lees ook:Huwelijk geen prioriteit voor John en Bipasha
Lees ook:Lara Dutta verloofd met Mahesh Bhupathi
Lees ook:Pooja Bhatt kondigt scheiding aan op Twitter

Eén reactie op “John neemt schuld op zich voor breuk met Bipasha

  1. Malika

    OMG.. neee! Zij waren echt zo cute samen. Ik vond ze echt geweldig :D
    jammer man.. :(

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.