John Abraham gaat nog dit jaar trouwen

Vorig jaar verbrak hij zijn 10 jaar lange relatie met actrice Bipasha Basu, omdat hij niet wilde trouwen.

Maar in een jaar is John Abraham compleet veranderd en zegt dat hij nog dit jaar zal trouwen met zijn huidige vriendin Priya Runchal.

2012 lijkt wel het perfecte jaar voor Bollywood om in het huwelijksbootje te stappen. Eerder deze week kon je lezen dat zangeres Sunidhi Chauhan vandaag (donderdag 26 april) trouwt. En nu komt het nieuws dat John Abraham gaat trouwen.

Priya en ik trouwen nog dit jaar
Alles heeft een reden. Soms komen dingen gewoon samen en merk je dat je gewoon gelukkiger bent wanneer dat gebeurt. Dat is het geval met Abraham die in een interview aankondigt dat hij elk moment met zijn verloofde in het huwelijksbootje kan stappen.  ”Priya en ik hebben besloten om dit jaar te gaan trouwen”, vertelt de acteur met een glimlach.

Geen religieuze ceremonie
Ze komen uit twee verschillende werelden, maar geloven in dezelfde dingen. Net zoals de beslissing om een ​​kleine bruiloft te hebben, ook al is er nog geen datum. ”Ik weet in ieder geval dat we dit jaar gaan trouwen, maar wanneer is nog onduidelijk. Misschien over een paar maanden, maar het kan net zo goed over een paar weken zijn. Ik ben een zeer impulsief persoon. Dus het huwelijk kan ook net zo goed volgende week plaatsvinden!”

Hij is niet bezorgd over de voorbereidingen, want die zijn niet nodig. “Het is mogelijk dat alleen wij aanwezig zijn bij onze bruiloft of wellicht met 10 personen als we onze naaste familieleden uitnodigen.” Abraham wil geen religieuze ceremonie omdat hij “een atheïst / agnost is.”

Ontmoet via een vriend
Hij ontmoette haar vorig jaar april en wist na twee maanden zeker dat hij de rest van zijn leven met haar wilde doorbrengen. “Ik heb Priya via een gemeenschappelijke vriend ontmoet en er was direct een klik tussen ons. Ik kan met haar over van alles praten. We hebben een eerlijke relatie en kunnen elkaar alles vertellen. Ik ben van mening dat dat een criterium is voor een gezonde relatie.” Abraham vindt het ook heerlijk dat zij geen deel uit maakt of in de ban is van de filmindustrie.

Voor de 39-jarige acteur is Priya ”The One”, omdat hij zichzelf kan zijn bij haar. “Ik hoef niet te doen alsof. We hebben ook nooit ruzie, hoewel we het weleens oneens kunnen zijn met elkaar. En geen ruzie, betekent geen make-up sex”, zegt hij met een brede lach.

LAT-relatie?
Maar hun relatie zou binnenkort weleens kunnen veranderen in een lange afstandsrelatie. Priya is momenteel in London om zich te orienteren op een studie en dat zou betekenen dat ze twee jaar in Engeland zal verblijven. Maar ook daar heeft het stel over gesproken en ze zijn bereid elkaar de ruimte te geven om hun passies te kunnen volgen.

Na zijn grote succes als producent van de film Vicky Donor mag Abraham zich nu gaan voorbereiden op de rol van een liefhebbende echtgenoot.  2012 wordt een jaar dat voor de acteur een van de beste jaren van zijn leven zal zijn!

Lees ook:John Abraham openhartig over relatie
Lees ook:John Abraham getrouwd
Lees ook:John neemt schuld op zich voor breuk met Bipasha
Lees ook:Nargis Fakhri ontkent relatie en huwelijksplannen
Lees ook:Preview: Milenge Milenge (9 juli 2010)

Eén reactie op “John Abraham gaat nog dit jaar trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.