Hollywood wil Sonam Kapoor

sonam-kapoor-newBollywood acteur Anil Kapoor maakt furore in Hollywood door zijn prestatie in de serie 24, maar nu vraagt Hollywood naar zijn dochter.  Sonam kreeg twee Hollywoodfilms aangeboden in de afgelopen zes maanden.

Tijdens een kort bezoek aan L.A. had Anil Kapoor diverse ontmoetingen met acteur Ben Stiller. Ze kwamen bijeen om ideeën uit te wisselen voor een productiebedrijf dat ze samen willen starten voor een gezamenlijke productie. Tijdens een van deze ontmoetingen kwam de eigen productie Aisha ter sprake waar Sonam de hoofdrol in speelt.

Ben Stiller wil Sonam
Stiller vroeg naar een showreel aangezien hij bezig was met de casting voor zijn eigen productie getiteld 30 minutes or Less voor zijn productiehuis Red Hour Films. Hij is nog op zoek naar een actrice die de rol van Kate kan vertolken. De film wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en heeft in de hoofdrollen Jesse Eisenberg en Danny MacBride. Nadat Stiller de showreel bekeek stuurde hij Anil een mail om te zeggen dat hij Sonam fantastisch vond en haar graag wilde casten voor zijn film.

Anil’s business manager Udayan bevestigt: “Ja, Sonam heeft de film 30 minutes or Less aangeboden gekregen en we zijn nu aan kijken of het mogelijk is om de film in te plannen in haar schema. Het gaat moeilijk worden, omdat ze nu ook nog de opnames voor Thank You met Akshay Kumar en Mausam met Shahid Kapur heeft.  Daarnaast willen wij haar graag betrekken bij de promotionele activiteiten voor haar volgende release Aisha.”

Nog een aanbod
En dat is niet alles. Binnen een maand na Anil’s terugkeer naar India, kreeg hij een oproep voor een andere aanbieding voor zijn dochter. Dit keer was het aanbod van niemand minder dan Edoardo Ponti (zoon van Sophia Loren en Carlo Ponti’s) die zojuist een nieuw project had aangekondigd genaamd Das. Hij wilde ook graag Sonam voor de vrouwelijke hoofdrol casten. Deze film zou in India worden opgenomen.

Maar vader en dochter Kapoor zijn heel duidelijk over hun strategie. “Sonam heeft dit jaar al met drie films ingestemd – Aisha, Mausam en Thank You. Deze toezeggingen zijn eerder dit jaar gemaakt en geen grote film kan hierbij in de weg komen, tenzij de projecten echt uitzonderlijk zijn”, aldus de business manager van beiden.

Lees ook:Anil Kapoor: Sonam Kapoor gaat naar Hollywood
Lees ook:Eerste poster van ‘Aisha’ op verjaardag Sonam
Lees ook:Preview: Aisha (6 augustus 2010)
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Sonam Kapoor
Lees ook:Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent contract met Amerikaans talentenbureau

0 reacties op “Hollywood wil Sonam Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.