Anil Kapoor: Sonam Kapoor gaat naar Hollywood

anil kapoor sonam kapoorSonam is van plan om naar Hollywood te gaan na de opnames van de film Mausam. Dat zegt vader en acteur Anil Kapoor.

Eerder meldde Bollywood Blog dat Sonam Kapoor door niemand minder dan Ben Stiller was benaderd voor zijn film 30 Minutes or less.

Anil Kapoor wilde aanvankelijk dat Sonam zich zou concentreren op haar carrière in India, maar na het succes van Aisha is dat beeld veranderd. De jonge Kapoor lijkt er toch klaar voor om de stap te wagen.

Haar nieuwste film Aisha, een adaptie van het boek Emma door Jane Austen, heeft het eerste weekend ontzettend goed gescoord bij het Indiase publiek.  Maar haar vader vertelt dat de actrice al voor het weekend was vertrokken naar Toronto voor de opnames van Anees Bazmee’s Thank You“, zegt haar vader was.

Juiste moment voor Sonam
De 50-jarige acteur, die onder andere een rol speelde in de Oscar-winnende film Slumdog Millionaire van Danny Boyle, voelt dat dit het juiste moment is voor Sonam om de sprong naar Hollywood te wagen. “Sonam is slechts vier films oud, maar ze krijgt niet alleen aanbiedingen vanuit India. Ook vanuit Hollywood komen veel aanbiedingen binnen. Ik vind het echt geweldig voor haar,” vertelt Kapoor.

sonam-kapoor-with-father-anil-kapoorScripts liggen op tafel
Op de vraag of Sonam al iets concreets heeft, antwoord de acteur-producent dat ze momenteel bezig is om diverse scripts door te nemen. “Het hangt allemaal af van het script, de rol en de beschikbaarheid van data, maar ik weet zeker dat ze na de opnames van Mausam, hier naar zal kijken. Ze had nog één script doorgenomen voor haar vertrek naar Toronto. Als alles goed gaat dan is er een grote kans dat ze een internationale film zal tekenen”, zei de acteur zonder in details te treden.

Lees ook:Eerste poster van ‘Aisha’ op verjaardag Sonam
Lees ook:Hollywood wil Sonam Kapoor
Lees ook:First Look: Aisha
Lees ook:Preview: Aisha (6 augustus 2010)
Lees ook:Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent contract met Amerikaans talentenbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.