Exclusief! Madhuri Dixit krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds

Bollywoodfans mogen een gat in de lucht springen, want dit is echt GEWELDIG nieuws!!

De volgende Bollywoodster die namelijk wordt vereeuwigd in was bij Madame Tussauds in Londen niemand minder is dan Madhuri Dixit Nene.

Dit nieuws werd vandaag officieel bekendgemaakt.

Madame Tussauds in Londen onthulde het nieuws in een persbericht: “Het team van Madame Tussauds is erg enthousiast over het jaar 2012, want we mogen de volgende Bollywoodster aan jullie voorstellen. Onze keus is gevallen op Madhuri Dixit-Nene.”

“De bekroonde actrice Madhuri Dixit-Nene is de nieuwste Indiase ster die zich aansluit bij de A-lijst hier in Madame Tussauds in Londen. Madhuri, zeer bekend om haar danskwaliteiten, heeft al sessies achter de rug met onze beeldhouwers in Mumbai. Het beeld zal naar verwachting in maart 2012 worden onthuld.”

MT werd overspoeld met verzoeken
De beslissing om Madhuri Dixit toe te voegen aan hun collectie is genomen nadat zij voortdurend werden overspoeld met verzoeken om ook haar een plekje te geven. MT in Londen is van mening dat haar wassenbeeld een prachtige aanvulling zal zijn op hun huidige Bollywoodcollectie, dat ieder jaar in populariteit toeneemt. “Met zoveel awards en een carrière van meer dan 25 jaar verdient ze zonder twijfel haar plaats hier in dit prachtige museum. En we verwachten uiteraard grote belangstelling voor het wassenbeeld zodra deze klaar is.”

Een absolute eer
“Ik ben zeer blij met deze eer dat ik deel uit mag maken van de Bollywoodcollectie bij Madame Tussauds. Het is een eer en teken dat je erkend wordt voor je werk en prestaties. Het is ook geweldig om in de voetsporen van andere Bollywoodsterren en een aantal van mijn persoonlijke helden te treden! ” aldus Dixit-Nene.

Welke look denk jij dat het wordt?
Om te zorgen voor volledige authenticiteit zal de 44-jarige actrice nauw worden betrokken in het creatieproces in samenwerking met het team van Madame Tussauds. Ze zal meebeslissen over de houding van het beeld en de look. Haar haar zal in ieder geval losjes over haar schouders hangen en het allerbelangrijkste: Wat gaat ze dragen? Een ding is zeker; het beeld zal in ieder geval een Manish Malhotra creatie dragen.

Het maken van het wassenbeeld kost ongeveer 150.000 pond (180,953 Euro) en duurt ongeveer vier maanden om te maken.

Dixit bevindt zich in goed gezelschap
Dixit is hiermee de zevende Bollywoodster met een eigen wassenbeeld. Amitabh Bachchan, Aishwarya Rai Bachchan, Shah Rukh Khan, Salman Khan, Hrithik Roshan en Kareena Kapoor gingen haar al voor.

Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Katrina Kaif krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Madame Tussauds Londen onthult wassenbeeld Katrina Kaif op vrijdag 27 maart
Lees ook:Madhuri Dixit-Nene weigert rol in Hollywoodfilm
Lees ook:Foto’s: Hrithik Roshan’s wassenbeeld onthuld

Eén reactie op “Exclusief! Madhuri Dixit krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds

  1. Jxcswq

    Ach niemand kent die mensen buite. India, enige die het echt verdienen Zijn amitabh,aiswariya en srk en heel misschien salman.Maduhri verdient het ook wel..Kareena en Hitrik moesten nog jaren werken voordat ze die niveau van deze mensen bereiken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.