Preview: Wake Up Sid! (2 oktober 2009)

wake-up-sidWake up Sid is het verhaal van Sidharth Mehra (Ranbir Kapoor), een luie, ongemotiveerde jongeman uit Mumbai. Zijn leven ondergaat een aantal grote veranderingen na zijn laatste schooljaar. De wereld van Sid is vrij en zonder verantwoordelijkheden. De belangrijkste dingen in zijn leven omvatte zijn vrienden, zijn camera, zijn auto en zijn X-box 360.

Sid hangt altijd rond met zijn twee beste vrienden Rishi (Namit Das) en Laxmi (Shikha Talsani). Hij communiceert nauwelijks met zijn moeder Sarita (Supriya Pathak) en hij neemt zijn vader Ram (Anupam Kher) en zijn ‘met moeite’ verdiende geld voor lief. Ondanks al deze eigenschappen is Sid een eerlijk, aardige, lieve jongen en vooral een goede vriend.

Aisha Bannerjee (Konkona Sen Sharma)komt hier al snel achter. Zij is een aspirant schrijfster uit Calcutta en leert Sid kennen op haar eerste dag in Mumbai. Aisha is ambitieus, belezen en gedreven en naar Mumbai gekomen om haar droom waar te maken. Ondanks hun tegenstellende karakters, is Sid Aisha’s eerste vriend in de stad.

Terwijl Aisha bezig is met het opbouwen van haar leven, met de hulp van Sid’s vrienden, maakt Sid tijd om rond te rijden, elk feestje af te gaan en spendeert hij ongelooflijk veel uren met het doen van absoluut niks. Hierna volgen een reeks van omstandigheden die Sid verplichten om eens goed naar zichzelf te kijken.

Lees ook:Preview: Aisha (6 augustus 2010)
Lees ook:Preview: Jhootha Hi Sahi (22 oktober 2010)
Lees ook:Eerste poster van ‘Aisha’ op verjaardag Sonam
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: ABCD (Any Body Can Dance)
Lees ook:Preview: Break ke Baad (26 november 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.