Preview: Right Yaa Wrong (12 maart 2010)

Right yaa wrongIkkon Pictures Limited en Mukta Arts Limited presenteren de actiethriller Right Yaa Wrong. De film heeft in de hoofdrollen Sunny Deol, Isha Koppikar, Irfan Khan, Konkona Sen Sharma, Aryan Vaid en Kiron Kher en is geregisseerd door Neeraj Pathak.


Ajay Shridhar (Sunny Deol) is een moedige, heldhaftige en intelligente agent in Goa. Hij is erg geliefd bij zijn collega’s en wordt alom geprezen door de media. De liefde van zijn leven is zijn vrouw Anshita (Isha Koppikar).

Samen hebben ze een zoon genaamd Yash. Hij is een impulsieve en roekeloze agent, maar helpt misdadigers om ze op het juiste pad te brengen. Vinay Patnaik (Irfan Khan) is eveneens agent in Goa, maar zijn persoonlijkheid is totaal het tegenovergestelde van Ajay. Hij is introvert en zijn plicht als agent ziet hij als topprioriteit. Radhika (Konkona Sen Sharma) is de zus van Vinay en ze is een gescheiden advocate.

Incident verandert leven
Op een dag vindt een verschrikkelijk en dramatisch incident plaats, waardoor het leven van Ajay totaal veranderd. Ajay en Vinay komen in een onvoorspelbare situatie terecht. Een intense rivaliteit leidt ertoe dat ze in een zware strijd terechtkomen. Deze situatie tussen deze rivaliserende agenten leidt tot een dramatische confrontatie.

Confrontatie
In deze confrontatie ondersteunt  ironisch genoeg Radhika, niet haar broer Vinay, maar staat ze volledig achter Ajay. Radhika handelt met gevoel en probeert Ajay te helpen. Ze heeft een goede band met haar broer, maar in de rechtbank gaat ze het gevecht aan als zij van mening is dat hij het een onjuiste blik werpt op het onderzoek. Zelfs als ze in het dieptepunt van haar leven verkeert, zet ze door en strijd voor rechtvaardigheid. Vinay staat er alleen voor. Het onderzoek leidt tot een mysterie vergrendeld met geheimen. Achter de geheimen ligt een verbazingwekkende ontdekking!

Right Yaa Wrong is een huiveringwekkende misdaadthriller en een toont een intrigerend verhaal dat de kijker wakker schudt en het publiek op het puntje van de stoel houdt.

Wat is juist (right) en wat is onjuist (wrong)?

Right Yaa Wrong komt aanstaande vrijdag 12 maart wereldwijd uit.

Lees ook:Weekspecial: Welke film veranderde het leven van Farah Khan?
Lees ook:Preview: Red Alert – The War Within
Lees ook:Preview: Yamla Pagla Deewana (14 januari 2011)
Lees ook:Zoon Sunny Deol maakt acteerdebuut in 2013
Lees ook:Juhi Chawla gestressed over comateuze broer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.