Preview: Red Alert – The War Within

redalert4Beslissingen nemen over je eigen leven is niet altijd even makkelijk. Er begint een innerlijke strijd af te spelen in je hoofd. De film Red Alert – The War Within legt de focus op deze innerlijke strijd van de mens.

Red Alert – The War Within is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een landarbeider. Hij heet Narsimha (Sunil Shetty). Hij is wanhopig en heeft geld nodig om zijn kinderen de juiste opvoeding te kunnen bieden. Hij sluit zich uiteindelijk aan bij de Naxalieten. De Naxalieten strijden tegen discriminatie en voor de rechten van arme boeren. Narsimha was een zeer eenvoudige arbeider, maar groeit uit tot een bloederige strijder. Hij krijgt een conflict met de groepsleider, waar hij nooit op had gerekend. Alles loopt totaal uit de hand. Zijn leven staat totaal op zijn kop en hij slaat op de vlucht.
 
Om zichzelf te redden neemt Narsimha het heft in eigen handen. Hij moet uiteindelijk een cruciale beslissing nemen die hem kan maken of breken. De beslissing die hij neemt, wekt bij hem zelf een conflict op. Er ontstaat een innerlijke strijd in hem. Hij moet kiezen tussen zijn geweten en zijn overlevingsdrang. Kan hij een keuze maken en waartoe leidt die keuze?
 
Red Alert – The War Within (De Innerlijke Strijd) leidt uiteindelijk tot een innerlijke en geestelijke zuivering, die een eind maakt aan verschillende mythes en complicaties van het leven. De film is een verzameling van hedendaagse verhalen, die rechtstreeks  op de huidige krantenkoppen zijn geïnspireerd. 

Dde actiefilm Red Alert – The War Within is geproduceerd door Star Entertainment en heeft in de hoofdrollen Sunil Shetty, Nasseerudin Shah, Vinod Khanna, Sameera Reddy, Bhagyashree, Seema Biswas en Gulshan Grover. De film is geregisseerd door Anant Mahadevan (Dil Vil Pyar Vyar, Dil Maange More, Aksar en Aggar).
 
Aanstaande vrijdag komt Red Alert – The War Within wereldwijd uit.

Lees ook:Preview: Right Yaa Wrong (12 maart 2010)
Lees ook:EXCLUSIEF! Trailer: Chakravyuh (24 oktober 2012)
Lees ook:Fotoverslag huwelijksreceptie Shilpa Shetty
Lees ook:Preview: Karthik Calling Karthik (26 februari 2010)
Lees ook:Recensie: Haider (2 oktober 2014)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.