Sonam onthult haar vader’s geheim

Zoals we allemaal weten, staat 52-jarige Anil Kapoor nog steeds bekend om zijn jeugdige uitstraling. Wanneer de meeste van zijn collega’s Govinda, Jackie Shroff en Rishi Kapoor worstelen met hun leeftijd, ziet Anil Kapoor er nog altijd jong uit.

Je begint je vast al af te vragen wat nu het geheim is van zijn jonge look. Hoewel de acteur de vraag wegwuift met een lach en je laat nadenken over het geheim, onthult zijn dochter Sonam Kapoor haar vader’s geheim van de eeuwige jeugd.

Bikram Yoga
Kapoor is niet alleen helemaal gek van haar jong uitziende vader, maar volgt ook in zijn voetsporen. Naast het handhaven van een goed dieet, doet Anil Kapoor aan hot-yoga (Bikram Yoga) om zichzelf fit te houden. De acteur is de afgelopen jaren bijna op religieuze wijze bezig met deze vorm van yoga.

Ook Sonam,  nu 26 jaar, is begonnen met haar vader’s nieuwe mantra. De actrice heeft zich onlangs aangesloten bij de bekende yoga-goeroe Bikram Yoga Choudhary. “Ik start met Bikram yoga of zoals iedereen noemt het hot yoga. Het is mijn vader’s geheim om er goed uit te zien”, zegt Sonam, die ook streeft naar een fantastisch lichaam.

Wat is Bikram Yoga?
Deze vorm van yoga helpt de bloedsomloop, de flexibiliteit, het voorkomen van en sneller genezen van eventuele bestaande blessures. De oefeningen worden uitgevoerd in een verwarmde ruimte.

Lees ook:Anil Kapoor: Sonam Kapoor gaat naar Hollywood
Lees ook:Bollywood actrice Sonam Kapoor tekent contract met Amerikaans talentenbureau
Lees ook:Shahid en Sonam samen in Mausam
Lees ook:The pen of power!
Lees ook:Hollywood wil Sonam Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.