Anushka Sharma schrijft open brief

AnushkaSharmaJPGDe laatste aflevering van de talkshow Koffee Met Karan zorgde voor veel ophef op Twitter.

Actrice Anushka Sharma, die zichtbaar iets aan haar lippen heeft laten doen, werd overspoeld door een tsunami van kritiek. De grote vraag van fans en publiek was waarom?

Terwijl elke andere actrice de kritiek zou hebben genegeerd besloot Sharma een open brief te schrijven met daarin een toelichting.

Open brief
“Hallooooo iedereen ! Vandaag ben ik hier om te praten over mijn lippen ! Ja! Hier! Ik heb het gezegd .. Mijn lippen!

Als persoon vind ik het moeilijk om over mijn privéleven te praten. Ik communiceer met jullie allen op Twitter en deel mijn, veelal onlogische, gedachten omdat ik voel dat dat kan…dat ik gewoon wie ik ben…Maar in een tijd waarin alles gebaseerd is op PR, waarbij mensen continue worden gevoed met informatie of waar verwacht wordt dat je overal je gezicht laat zien raken mensen als ik de weg kwijt of zitten we vast.

De afgelopen dagen is mijn verschijning in het programma Koffee with Karan uitgebreid besproken. Het ging dan voornamelijk over mijn lippen. Ik schrijf deze brief omdat ik hier duidelijkheid over wil verschaffen. Ik doe dit alleen omdat ik zie dat dit verhaal letterlijk is ‘opgeblazen’ (snap je ‘em?)

Sinds kort maak ik gebruik van een hulpmiddel op mijn lippen tijdelijk voller te maken in combinatie met make-up technieken (die ik door de jaren heen heb geleerd). Dit is de reden waarom er een duidelijke verandering zichtbaar is aan mijn lippen.

Graag wil ik iedereen ervan verzekeren dat ik geen operatie, enige vorm van plastische chirurgie of een ingrijpende procedure heb ondergaan. Dit was mijn eigen beslissing en heeft te maken met mijn look voor mijn film Bombay Velvet, waar ik de rol van een jazz-zangeres uit de jaren ’60 -’70 speel. De beslissing is genomen naar aanleiding van research.

De drastische verandering van mijn verschijning op KWK is te wijten aan veel factoren bij elkaar en niet alleen mijn lippen. Iedereen heeft goede en slechte dagen. Vond ik dat ik er goed uitzag op televisie? NEE. Ik heb het gevoel dat ik dingen anders had kunnen doen.

Om alle speculaties voor eens en altijd de wereld uit te helpen…Ik heb het al eerder gezegd en ik wil dit nogmaals benadrukken: Ik geloof niet in plastische chirurgie of elke andere vorm van onnatuurlijke veranderingen aan het lichaam. Ik sta hier niet achter en zal het nooit aanbevelen.

Als op een dag mijn benen er anders uitzien, zeg dan alsjeblieft niet dat ik er ‘iets’ aan heb laten doen…

Oh! En … Sommige van die grappen die de ronde doen, enkele een beetje gemeen, brachten wel een glimlach op mijn lippen ;)

Welterusten
Liefde en Licht
Anushka

—————————

De actrice krijgt steun vanuit de filmindustrie voor de manier waarop ze omgaat met de kritiek.

Alia Bhatt
Way to go @ AnushkaSharma! Mensen hebben hier te maken met een sterke meid dus je mag zeggen wat je wilt maar niets staat haar in de weg!

Karan Johar
Anushka Sharma barst van het talent en de keerzijde van sociale media kan en zal niet de kern van haar creatieve bestaan ​​wegnemen …

Sonam Kapoor
Een pluim voor @AnushkaSharma voor haar aanpak van oneerlijke kritiek, heb haar altijd bewonderd als acteur en nu bewonder ik haar ook als persoon.

Jou mening
Wat vind jij? Is de kritiek op haar ‘lipjob’ terecht? En waarom bemoeit de hele wereld zich met haar persoonlijke keuze?

Lees ook:Anushka Sharma: “Alle acteurs zijn aandachttrekkers”
Lees ook:Anushka Sharma baalt van seksisme in Bollywood
Lees ook:Video: Fifi – Bombay Velvet (15 mei 2015)
Lees ook:Parineeti Chopra: “Ik haatte acteurs en acteren”
Lees ook:Waarom een film over regressietherapie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.